Vi stilte lag i KM i år også!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 6. Sep 2023

Helgen som gikk var det KM i dressur. Sarpsborg og omegn rideklubb var arrangør, og stevnet fant sted på Kalnes. Vi er selvsagt veldig fornøyde med at vi også i år klarte å stille lag, så tusen takk til Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad, Pernille Sæthren og Magdalena Sendrowicz som til sammen utgjorde RAKK-laget 2023.

Og vi er godt fornøyd med både dagen og gjennomføringen forteller lagleder Maylinn Dramstad. For en liten klubb som vår er det litt ekstra artig å delta på dette stevnet, og RAKK-rytterne plasserte seg fint på resultatlistene i alle klassene. Dessverre hadde ikke ekvipasjene våre helt dagen under lørdagens lagkonkurranse, så selv om alle red til over 60 % holdt det ikke helt til plassering i lagkonkurransen.


Under søndagens individuelle konkurranser stemte det bedre for flere, og da sikret Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest seg liksågodt bronse i KM individuelt for ponni!Pernille Sæthren og Flyin Lou-Lou stilte i Lett B, og ekvipasjen red til 61.023 % på lørdag, for så å øke til hele 66.399% på søndag. Det holdt til en flott 2. plass i klassen den dagen, men ekvipasjen nådde dessverre ikke helt opp til medalje i KM individuelt for junior denne gangen.


RAKKs siste rytter var Magdalena Katarzyna Sendrowicz på Svendsrud Marvin, som startet i Lett A. De gjennomførte til 64.444 % lørdag, men også denne ekvipasjen økte på søndag da resultatet ble 65.726 %. Dessverre holdt det akkurat ikke til plassering i KM individuelt for senior, men det sikret dem 3. plass individuelt i LA.


Vi gratulerer!