Om Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Logo RAKK

Vi er en klubb med litt over 100 medlemmer, hvorav 30 er VELDIG aktive, og en del er litt aktive. Vi har noen medlemmer som konkurrerer aktivt og på høyt nivå - og vi har medlemmer som ikke er interessert i konkurranser. Rakkestad kjøre og rideklubb arrangerer selv 1- 2 stevner i året. Disse stevnene arrangeres vanligvis en helg i mai/juni og en i september - med dressurkonkurranse en dag og sprangkonkurranse en annen. Informasjon om stevnene finner du på https://nryfstevne.no. Stevnene arrangeres på Haugstad ridebane i Rakkestad. (Du kan lese mer om Haugstad et annet sted på nettsiden.) 

Rakkestad kjøre og rideklubb er medlem av Norges Rytterforbund, og klubbens medlemmer kan derfor starte på stevner i regi av andre klubber tilknyttet forbundet. Alle medlemmer får også tilgang til Rytterforbundets medlemsblad, Hestesport uten ekstra kostnader. Medlemsskap i RAKK koster 400 kroner per år for enkeltmedlemmer og 500 kroner per år for et familiemedlemskap. Ønsker du å vite mer om klubben, eller rett og slett å bli medlem kan du enten sende en e-post til klubben (post@rakk.no) eller kontakte klubbens leder Maylinn Dramstad  (macedram@hotmail.com).

Klubbens mailadresse er post@rakk.no - gjelder det stevner (etteranmelding, spørsmål, negativ starterklæring el. lign.) er mailadressen stevne@rakk.no. Vår postadresse er c/o Kristin Fladstad Heier, Storgata 43, 1890 Rakkestad. Vårt organisasjonsnummer er 992 774 967.

RAKK har også egen side på Facebook.


Rakkestad Kjøre og Rideklubb har som målsetning å arrangere et vidt spekter av aktiviteter - slik at flest mulig av medlemmene skal finne et arrangement som passer for dem, deres hest og aktivitetsnivå. Blant aktivitetene er medlemsmøter med faglig innhold, stevner, felles turer og forskjellige typer treninger. I 2012 ble dessuten RAKKs poengcup etablert, en cup som senere ble døpt om til Marker Sparebank poengcup, da Marker Sparebank gikk inn som sponsor. I cupen samler ekvipasjer poeng ved å delta på stevner gjennom sesongen og de beste RAKK-rytterene etter avsluttet sesong premieres.


RAKK kårer også klubbmester i sprang og dressur. Statuttene for klubbmesterskapet og for cup-en finner du under menyen statutter.