Haugstad

RAKK disponerer et anlegg på Haugstad i Rakkestad kommune. Her er det to ridebaner, parkeringsmuligheter, en brakke med kiosk og sekretariat og en trivelig utedo, På Haugstad arrangerer vi stevnene våre, vår og høst samt at vi har treninger og kurs her.

Ridebanen har grusdekke og måler 35x65 meter. Vi har også en mindre bane - denne har også grusdekke og måler 35x20 meter.

Vi har en liten ”brakke” som gjør tjenesten som sekreteriat og kiosk under stevnene våre. Parkeringen har plass til ca 30 biler og hestehengere, samt 10-20 biler i tillegg. Vi har dessuten et redskapshus som vi oppbevarer hindermatriell m.m. i. Vi har også en trivelig utedo.

Ridebanen ligger på innsiden av "ravinefeltet" - det er ca 1km fra Bergenhus-krysset i retning mot Aremark. Avkjøringen er merket når vi arrangerer stevner. Når du har svingt av i Haugstadveien, skal du holde deg på veien rett frem, og ikke ta av opp veiene til høyre mot byggefeltet så vil du snart finne ridebanen…..

Du kan også søke på Haugstadveien eller Ravineveien i Rakkestad kommune hos karttjenester som f.eks. Gule sider. Selve Haugstad er nemlig ikke merket med navn i alle kart, men har samme avkjøring som Ravineveien fra Strømsfossveien (Rv 124), og avkjøringen her er merket. Nedenfor ser du en illustrasjon fra Gule Siders karttjeneste.Innkjøringen er stengt med kjetting og hengelås når den ikke er i bruk av klubben, som medlem kan du få en egen nøkkel slik at du kommer helt opp med bil og henger. Vi har låst banen fordi vi har en del matriell der, som vi er redd skal bli borte.

Foreløpig er det plasthinder der permanent, og de er det bare å bruke om du vil trene.

MEN HUSK Å RYDDE OPP ETTER DEG!