Medlemsmøte med foredrag 24. april

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Apr 2024

Onsdag 24. april kl. 19:00 ønsker RAKK alle medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte med faglig input. Vi låner lokale i Rakkestadhallen, og håper mange finner veien dit denne kvelden.

På møtet blir det litt prat om klubben og hva vi har for planer når det gjelder aktiviteter fremover. Det blir selvsagt hyggelig sosialt samvær, og vi ordner litt enkel servering. I tillegg er vi svært glade for at Malin Edell har sagt seg villig til å komme å fortelle oss om behandling av hest!

Malin er utdannet equiterapeut i Sverige og jobber i det daglige som klinikkassistent på Dyresykehuset - Hest ved NMBU.

Malin forteller: "Som terapeut er jeg opptatt av skadeforebyggende behandling og benytter meg av metoder som lysterapi, massasje og akupunktur (kun i utlandet) for å sette i gang sirkulasjonen der kroppen er stiv og øm. Ubalanse i sirkulasjon gir både nedsatt prestasjonsevne og økt skaderisiko, og dersom flere var bevisst på dette og kunne behandle egen hest i hverdagen tror jeg vi hadde sett en stor forbedring i skademønsteret i ridesporten."

Denne kvelden har du mulighet både til å bli inspirert av Malin og det hun kan fortelle, samt stille spørmål utfra egne erfaringer. Det er et tilbud vi håper mange vil benytte seg av!


Velkommen!
Sett av litt tid på kvelden 24. april

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 7. Apr 2024

For da inviterer nemlig RAKK til medlemsmøte med faglig påfyll! Mer info om foredragsholder, tid og sted kommer så snart alt er på plass, men foreløpig er planen at vi starter kl 19.00! 

Forøvrig er det flere aktiviteter på planen i RAKK fremover. Dette kan du se nærmere på i den nye aktivitetskalenderen som nå er tilgjengelig på nettsiden! (Du finner den her: https://www.rakk.no/next/p/72535/aktivitetskalender).

Denne helgen har det for eksempel vært programridning for Maja Farup på Haugstad. Her hadde vi invitert ryttere fra Marker Kjøre og Rideklubb til å delta - og tre ekvipasjer derfra tok også turen. Sammen med flere av RAKKs egne ekvipasjer ble det en hyggelig dag på Haugstad - og vi hadde helt klart inntrykk av at deltagerne fikk mange gode og nyttige tilbakemeldinger som de tok med seg videre.

Samtidig vil vi benytte anledningen til å minne alle medlemmer om å betale kontingenten. Den er viktig for klubben på flere måter. Dels er selvsagt inntekten vi får fra medlemskontingenten viktig, men antallet medlemmer har også betydning for støtten vi kan få, blant annet fra kommunen.