RAKK reiser til Lier horseshow - bli med!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Jun 2016

Men NB: Ønsker du å bli med på dette - meld deg på nå for her blir det fort fullt!

Vi ønsker å samle så mange som mulig av våre medlemmer om et felles stevne. Dette har vi jo gjort tidligere - og det var både hyggelig og morsomt! Vi tenker at et spennede stevne som har muligheter for de fleste er Lier horseshow. Og da håper vi at mange kan finne et egnet klasse fredag 1. juli eller lørdag 2. juli. Det er både dressur og sprang på programmet disse dagene!

Men altså - påmeldingen er åpen og det fylles på for hver dag!

Du kan se invitasjonen til stevnet her: http://www.horsepro.no/index.php?r=contact/club&id...Påmelding må hver enkelt ordne selv!

Det er mulig å sikre seg oppstalling på stedet - og det ordner man samtidig med at man melder seg på stevnet!


På Lier horseshow er det selvsagt også åpent for publikum - og vi håper det er mange som har lyst til å være med å heie! Vi vil forøvrig forsøke å ordne felles transport - om noen skulle ha behov for det. Kanskje det er noen yngre som har lyst til å bli med men ikke klarer å få fristet foreldre / foresatte - gi beskjed kanskje vi kan hjelpe!For å legge til rette for at så mange som mulig skal kunne bli med på dette - og for å være sikre på at de som vil overnatte fra fredag til lørdag skal ha anledning til det - har RAKK holdt av noen rom. Å overnatte koster cirka 1000 kroner totalt for 2 personer i et dobbeltrom med frokost. Overnattingsstedet er i Drammen sentrum, men det er ikke lang kjørevei til stevneplassen.

Ønsker dere overnatting - gi beskjed til Hanne på mobil 489 54 774 så raskt som mulig. Her er det prinsippet om førstemann til mølla som gjelder!

RAKKs poengcup 2016 er i gang!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Mar 2016

RAKKs poengcup starter tradisjonelt 1. mars, og flere RAKK-ryttere har allerede vært på sesongens første stevne. Her er det imidlertid viktig å huske at ekvipasjen må være påmeldt cup-en og at avgiften (kr 100) må være innbetalt før første tellende stevne. Påmeldingen foregår ganske enkelt ved at man sender en e-post til eva.rieber.bakke@nortura.no.

I påmeldingen må man føre opp navn på rytter og navn på hest / ponni.

Også i år har vi vært så heldige å få sponsorbidrag fra firma Paul Messa AS - så her er det flotte premier!

1. Premie: Verdisjekk på kr 3 000,-

2. Premie: Verdisjekk på kr 1 500,-

3. Premie: Verdisjekk på kr 1 000,-


Du kan se Invitasjon til poengcup 2016 her. Statuttene for cup-en kan det også være lurt å se på. De finner du på nettsiden under menyen Statutter.


Vi håper riktig mange medlemmer melder seg på i cup-en!