Mer informasjon om årsmøtet!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 25. Jan 2024

Årsmøtet i Rakkestad Kjøre- og rideklubb avholdes som tdiligere informert om onsdag 14. februar. Vi har fått leie kantina i Rakkestadhallen til møtet. Møtet starter klokken 18:00, og vi håper mange medlemmer setter av litt tid til klubben denne kvelden.I tillegg til de vanlige årsmøtesakene blir det kåring og markering av vinnerne av Marker Sparebank Stevnecup 2023. Vi håper også å få til et interessant hestefaglig foredrag, og vi tenker å servere pizza. I tillegg blir det selvsagt hyggelig og sosialt samvær og gode muligheter for å diskutere planer og ideer for klubbens aktiviteter fremover.

Du finner foreløpig saksliste i dette dokumentet: innkalling årsmøte

Det er også viktig å være oppmerksom på at frist for å melde inn saker som ønskes behandlet på årsmøtet er 31. januar. Eventuelle saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes på mail til post@rakk.no


Velkommen til årsmøte!
Trening søndag 21. august!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 9. Aug 2022

Søndag 21. august blir det igjen muligheter til å ri for Margrethe Janbu på Haugstad. Dressurtreningen starter kl 15:00 og vi håper mange RAKK-ryttere vil benytte seg av muligheten.

Mange kjenner vel Margrethe nå- og vet at hun har noe å bidra med for ryttere på alle nivåer. Vi tenker at dette kan være en god gjennomgang før høstens stevnesesong - med både KM og RAKK-stevne i september. Om du ikke er kjent med Margrethe kan du lese mer om henne her: Team Janbu


Så har du lyst til å bli med på en treningstime - send melding til Maylinn (950 88 875). 

NBNB: påmeldingsfrist er søndag 14. august. 

Pris mer ekvipasje og time er kr 300 - da sponser klubben medlemmer som deltar med kr. 100. 


Velkommen!

Det blir banetrening på Haugstad lørdag 18. juni!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 12. Jun 2022

Da vi dessverre måtte flytte stevnet vårt grunnet mangel på teknisk personell fikk vi lyst til å forsøke å få til et annet arrangement.Henriette Johnsen og Linus.

Så - da vi klarte å få kontakt med berider Henriette Johnsen  - og hun hadde anledning til å komme til Haugstad - var vi ikke sene om å takke ja! Henriette har en 6-årig beriderutdannelse fra Tyskland og har arbeidet som rytter i Tyskland de siste åtte årene. Henriette har utdannet, startet hester på stevne og undervist ryttere opp til Intermediaire nivå i dressur og 1.30 sprang. 

Og hun kommer til Haugstad lørdag 18. juni for å ha banetrening!

Vi håper du også kommer!

Banetrening er en fin trening på en stevnesituasjon, men i tryggere omgivelser. Banen justeres til ønsket høyde, og man rir gjennom banen med innspill og veiledning fra Henriette. 

Pris for banetreningen avhenger av antallet deltakere, men det vil ende på 100-200 kr per ekvipasje (for medlemmer). Banetreningen er også åpen for ikke-medlemmer (100-200kr per ekvipasje + 50 kr i baneleie).

Meld deg på til Stine Teigen på sms 940 34 811 innen onsdag 15. juni. 

Husk å gi beskjed om hvilken høyde du ønsker å ri. Vi setter opp "klasser" og kommer tilbake med tidspunkt for hver "klasse".

Etter banetreningen kjører vi showklasse 10 cm og 30 cm. Ønsker du å delta her, så gi beskjed til Stine når du melder deg på. Her kan det fort hende det kan bli både sløyfe og diplom også! 

Vi satser dessuten på at været står oss bi slik at vi kan fyre opp grillen. 

Velkommen!

SITS-kurset utsettes!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 1. Mai 2022

Mai er en veldig travel tid for mange RAKK-medlemmer - det er en måned der veldig mye skal forberedes og skje. Vi ønsker å ta hensyn til dette - og gi medlemmene en ny mulighet til å få delta på SITS-kurs. Vi flytter det derfor til høsten - og håper mange vil benytte anledningen i en litt roligere periode av året. Mer informasjon og detaljer om tid og sted kommer.
Bli med RAKK til Oslo Horse Show!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 6. Okt 2021

Oslo Horse Show arrangeres i Telenor Arena i oktober - og vi tenkte å invitere medlemmer til å reise dit sammen. Vi har gransket programmet og funnet ut at søndag 17. oktober er dagen vi velger. Søndag 17. oktober er det flere internasjonale sprangklasser fra 125 cm og helt opp til 160 cm, med morsom shettisgalopp som avveksling midt på dagen.Vi bestiller billetter samlet slik at vi fra Rakkestad kjøre og rideklubb kan sitte samlet som gruppe og få til den rimeligste inngangsbilletten (275 kr per pers). 


Vi tar i mot påmeldinger på vår Facebook side. Bindende påmelding gjøres ved å skrive kommentar merket med «Påmelding og navn på de som skal ha billetter» under  Facebook-innlegget om turen. Men du må melde deg på innen fredag 8. oktober kl. 14. Dersom påmeldingen gjelder barn på 11 år eller yngre må du spesifisere det.


Hver enkelt må selv sørge for å komme seg til Telenor Arena, men vi oppfordrer til samkjøring og at alle som skal kjøre og som har ledig plass, også melder fra om det også på Facebook.


Du finner mer detaljert informasjon om program m.m. på nettsiden: https://oslohorseshow.com/nb/program/