Medlemsmøte med foredrag 24. april

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Apr 2024

Onsdag 24. april kl. 19:00 ønsker RAKK alle medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte med faglig input. Vi låner lokale i Rakkestadhallen, og håper mange finner veien dit denne kvelden.

På møtet blir det litt prat om klubben og hva vi har for planer når det gjelder aktiviteter fremover. Det blir selvsagt hyggelig sosialt samvær, og vi ordner litt enkel servering. I tillegg er vi svært glade for at Malin Edell har sagt seg villig til å komme å fortelle oss om behandling av hest!

Malin er utdannet equiterapeut i Sverige og jobber i det daglige som klinikkassistent på Dyresykehuset - Hest ved NMBU.

Malin forteller: "Som terapeut er jeg opptatt av skadeforebyggende behandling og benytter meg av metoder som lysterapi, massasje og akupunktur (kun i utlandet) for å sette i gang sirkulasjonen der kroppen er stiv og øm. Ubalanse i sirkulasjon gir både nedsatt prestasjonsevne og økt skaderisiko, og dersom flere var bevisst på dette og kunne behandle egen hest i hverdagen tror jeg vi hadde sett en stor forbedring i skademønsteret i ridesporten."

Denne kvelden har du mulighet både til å bli inspirert av Malin og det hun kan fortelle, samt stille spørmål utfra egne erfaringer. Det er et tilbud vi håper mange vil benytte seg av!


Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.