Sett av litt tid på kvelden 24. april

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 7. Apr 2024

For da inviterer nemlig RAKK til medlemsmøte med faglig påfyll! Mer info om foredragsholder, tid og sted kommer så snart alt er på plass, men foreløpig er planen at vi starter kl 19.00! 

Forøvrig er det flere aktiviteter på planen i RAKK fremover. Dette kan du se nærmere på i den nye aktivitetskalenderen som nå er tilgjengelig på nettsiden! (Du finner den her: https://www.rakk.no/next/p/72535/aktivitetskalender).

Denne helgen har det for eksempel vært programridning for Maja Farup på Haugstad. Her hadde vi invitert ryttere fra Marker Kjøre og Rideklubb til å delta - og tre ekvipasjer derfra tok også turen. Sammen med flere av RAKKs egne ekvipasjer ble det en hyggelig dag på Haugstad - og vi hadde helt klart inntrykk av at deltagerne fikk mange gode og nyttige tilbakemeldinger som de tok med seg videre.

Samtidig vil vi benytte anledningen til å minne alle medlemmer om å betale kontingenten. Den er viktig for klubben på flere måter. Dels er selvsagt inntekten vi får fra medlemskontingenten viktig, men antallet medlemmer har også betydning for støtten vi kan få, blant annet fra kommunen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.