Mer informasjon om årsmøtet!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 25. Jan 2024

Årsmøtet i Rakkestad Kjøre- og rideklubb avholdes som tdiligere informert om onsdag 14. februar. Vi har fått leie kantina i Rakkestadhallen til møtet. Møtet starter klokken 18:00, og vi håper mange medlemmer setter av litt tid til klubben denne kvelden.I tillegg til de vanlige årsmøtesakene blir det kåring og markering av vinnerne av Marker Sparebank Stevnecup 2023. Vi håper også å få til et interessant hestefaglig foredrag, og vi tenker å servere pizza. I tillegg blir det selvsagt hyggelig og sosialt samvær og gode muligheter for å diskutere planer og ideer for klubbens aktiviteter fremover.

Du finner foreløpig saksliste i dette dokumentet: innkalling årsmøte

Det er også viktig å være oppmerksom på at frist for å melde inn saker som ønskes behandlet på årsmøtet er 31. januar. Eventuelle saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes på mail til post@rakk.no


Velkommen til årsmøte!
Årsmøte i Rakkestad Kjøre- og Rideklubb

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Jan 2024

Dato for årsmøtet i Rakkestad Kjøre- og Rideklubb er bestemt - det blir onsdag 14. februar. Vi håper mange har anledning til å sette av litt tid denne kvelden. Informasjon om sted og program kommer etter hvert - men de vanlige årsmøtesakene som valg, årsberetning, regnskap m.m. står selvsagt på agendaen.

Og i forbindelse med valg - vi vet at valgkomiteen er godt i gang med arbeidet - men håper de som blir kontaktet tenker positivt når de vurderer hva de skal svare!