Bilder fra stevnet!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 16. Jul 2023

Det har tatt litt tid dessvrre - men nå ligger det et bildealbum fra dressurstevnet - og ett fra sprangstevnet under "Bilder" i toppmenyen her på nettsiden. Så fikk du ikke vært på stevnet vårt i juni - og vil få litt stevnefølelse - eller kanskje du var der og er spent på om det ble tatt bilder av deg - da er det bare å ta en titt!

Og finner du et bilde du gjerne vil ha kopi av er det selvsagt bare å ta kontakt!Søndag 11. juni var det sprangstevne på Haugstad

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 9. Jul 2023

Også denne dagen opprant med strålende sol. Dagens to første klasser var henholdsvis showklasse 10cm og rekruttklasse 30cm, og dette var tydeligvis populært for her stilte det totalt 14 ekvipasjer til start!

Da rekruttene var vel gjennom banen og sløyfer utdelt ble hinderhøyden økt til 50cm. Klassen hadde ni startende ekvipasjer, og seks ekvipasjeer kom gjennom banen uten feil. I 60cm var det 20 startende ekvipasjer - og en av disse representerte RAKK - nemlig Thea Amallie Bjarnholt Yven og Watsons Girl. Thea Amalie var en av 18 ryttere som fullførte feilfritt.

Også 70cm hadde mange startende med 15 ekvipasjer, dog uten noen fra RAKK. Klassen ble vunnet av Henriette Bråthen og Fluffy Sunflower, Hermine Lie Nauff og Ørnholts Ronja og Elvira Marie Hanson og Info's Top Gun på henholdsvis 2. og 3. plass. Henriette Bråthen startet også i 80cm, men da med Pålands Elvira, og ekvipasjen vant klassen. På en flott andre plass fulgte RAKK-ekvipasjen Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest, mens Magdalena Katarzyna Sendrowicz og Svendsrud Marvin kom på fjerde plass.

90cm hadde bare fem startende ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Tilje Madelen Haugbro og Independent Queen, men Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest sikret andreplassen også i denne klassen. Den høyeste klassen på stevnet var 1m, og der var det kun tre startende ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Emilie Skaug-Bjoner og Mazzeltof from second life Z.

Også i sprang ble klubbmesterskapet arrangert på tvers av klassene, med Feil og Stil bedømmelse.

Thea Amalie og Watsons Girl oppnådde hele 78 poeng, og ble med det klubbmester for andre år på rad. Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad sikret sin tredje andreplass denne stevnedagen ved å også komme på andreplass i klubbmesterskapet. Bronsemedaljen gikk til Magdalena Katarzyna Sendrowicz og Svendsrud Marvin. Vi gratulerer!Alt i alt oppsummerte vi at dette ble en flott stevnehelg. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger, både fra startende og teknisk personell, og vil takke alle som var med på å sørge for at det ble slik.Vi vil også selvsagt ønske alle velkommen tilbake til Haugstad ved en senere anledning.Dressurstevne på Haugstad lørdag 10. juni

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 7. Jul 2023

Helgen 10. og 11. juni arrangerte RAKK sitt årlige stevne på Haugstad. Tradisjonen tro var det dressur på lørdag og sprang på søndag. Det var også klubbmesterskap på tvers av klassene i både sprang og dressur, og dressurstevnet inngikk som et av stevnene i Østfold-cup i dressur.

Den første stevnedagen opprant med sol og pent vær, og det var mer bekymring om støv og behov for å vanne banen enn at det skulle bli for vått. Lørdagn startet med Lett D. Klassen hadde fire startende ekvipasjer - og to av disse var fra RAKK. Klassens suverene vinner ble imidlertid Henriette Strøm og Lacazette med hele 75.556%.


Begge RAKK-ekvipasjene oppnådde imidlertid også gode resultater; Maylinn Dramstad og Phantom S red til 67.556% og Selma Sofie Klipper og Polle Gullet red til 66.111%. Det holdt til henholdsvis andre og tredje plass i klassen.I Lett C hest var det 11 ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Anette Cathrin Johansen og Olympos Magnum (71.800%). På andre og tredje plass fulgte Solrun Johansen Høye og Stutteri B's Blackout of XLNZ (69.000%) og Henriette Strøm på Lacazette (67.000%). Lett C ponni hadde fire startende ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Melissa Waaler Wernersen på Kyrre (68.400%) mens RAKK-ekvipasjen Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest kom på andre plass med 67.100%.

Både Lett B  og Lett A hadde seks startende ekvipasjer. Lett B ble vunnet av Solrun Johansen Høye og Stutteri B's Blackout of XLNZ med 65.182%, mens Nina Brekke Tvedt og Elle Anthony Barton vant Lett A med 68.333%

I Middels C var det bare tre startende ekvipasjer. Vinner av klassen ble Heidi Iren Heyerdahl og HH's Lucky One med 69.941%, mens RAKK-ekvipasjen Magdalena Katarzyna Sendrowicz og Svendsrud Marvin kom på tredje med 64.353%.

Magdalena ble også klubbmester i dressur. De øvrige plasserte i klubbmesterskapet ble

2. Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest 

3. Maylinn Dramstad og Phantom S 

4. Selma Sofie Klipper og Polle Gullet


Vi gratulerer!