Det blir stevnehelg 10. og 11. juni

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 26. Apr 2023

Ja - om du lurte - det blir RAKK-stevne i år! Helgen 10. og 11. juni samles vi atter en gang til distriktsstevne på Haugstad. Vi gleder oss.

Lørdag 10. juni er det dressurstevne, og søndag 11. juni er det sprangstevne. I dressur er det klasser fra Lett D til Middels C. Denne gang har vi også en Paraklasse i dressur, noe vi bare har hatt en gang tidligere. Dette er altså en dressurklasse for ryttere med funksjonshemming. I tillegg er stevnet vårt i år også ett av stevnene som inngår i Østfold Cup i dressur. Det er selvsagt litt ekstra spennende! Statutter for Østfold Cup i dressur kan du lese HER.

Påmeldingen til dressurstevnet er allerede åpnet, og vi regner med at påmeldingen til sprangstevnet blir åpnet en av de nærmeste dagene. Så her er det bare å sette av helgen.

Ja og vi vil naturligvis trenge litt hjelp med arrangementet, så selv om du ikke skal starte selv håper vi å se mange medlemmer på Haugstad denne helgen - for å hjelpe til eller bare som publikum.


Du finner mer informasjon om stevnet her: https://nryfstevne.no/ 
Nok en flott helg på Blixland

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 4. Apr 2023

Helgen 24. til 26. mars var flere RAKK-ryttere samlet til treningshelg på Blixland. Og også denne gang ble det en flott og lærerik helg, kunne deltagerne fortelle.

Det begynner å bli tradisjon at RAKK-ryttere samles på Blixland for en treningshelg på våren. Så også i år. Og en samstemt gjeng forteller om en givende helg. Med godt treningsutbytte på alle nivåer, hyggelig samvær med to- og firbente, og god mat såklart!

   

Opplegget inneholdt flere ulike typer trening, alt tilpasset den enkeltes behov og nivå. Så det ble ridd bommer og hoppet hindre, det var dressurtrening og det var også muligheter for å prøve seg på noen enkle feltritt-hindre for de som ønsket det. En engasjert og kunnskapsrik instruktør Kaja presenterer teori om hest, hestevelferd og trening samt gir tilbakemeldinger på rett nivå for hver og én.


Alt i alt - nok en vellykket samling på Blixland.

Nedenfor kan du se noen flere bilder fra samlingen. Fotografer; Heidi F. Lyngstad og Iselin Bjørnstad. Takk til dere!