Velkommen til Vårsprett!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Mai 2021

Helgen 29. og 30. mai arrangerer vi Vårsprett på Haugstad. Her blir det muligheter for å delta på banetrening i både dressur (lørdag) og sprang (søndag). I tillegg legger vi inn litt Agility og 10 cm banetrening/leieklasse for de minste!

Har du ikke egen ponni? Vi forsøker å få til et tilbud også til medlemmer uten hest så langt det går, men kan dessverre ikke garantere hva vi klarer å få til. Gi oss beskjed, så raskt som mulig, så ser vi hva vi kan tilby. 

NB: Det er påmeldingsfrist 27. mai til de forskjellige aktivitetene – påmelding sender du på e-post; post@rakk.no eller på messenger/ sms 92803091 til Heidi F Lyngstad.

Du kan lese hele invitasjonen HER. I invitasjonen finner du også informasjon om priser, trenere m.m.

Velkommen til en morsom og hyggelig og lærerik helg for RAKKs medlemmer på Haugstad. Kiosken er for tiden under oppussing, men vi fyrer opp en grill - og oppfordrer alle til å ta med grillmat og drikke. Så om du bare har lyst til å kommen en tur og se på er det også mulig å kose seg på vår flotte tribune, eller i området rundt - med god avstand slik smittevernreglene krever.


Velkommen til Haugstad!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.