Velkommen til RAKKs julegrøt 17. desember!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 28. Nov 2019

Hver desember pleier RAKK å invitere medlemmene til julegrøt. Da setter vi oss sammen, senker skuldrene litt i en travel førjulstid og hygger oss. Vi spiser grøt, leter etter mandelen, og mimrer litt fra året som har gått. Det blir utdeling av heder og ære - og mesterskapsdekken til klubbmestere - før vi ønsker hverandre god jul.

I tillegg til grøt og dekken er det en tradisjonell aktivitet som pleier å være kveldens absolutte høydepunkt - både blant de yngre og de litt eldre deltakerne - og det er pakkeleken! Alle har da tatt med seg en liten gave. Det skal IKKE være noe dyrt - så her er det bare å bruke fantasien. Blant tidligere gaver kan vi nevne et par gule oppvaskhansker, en sjokoladeplate, to grytekluter, en svamp, en marsipangris… ja i denne gavesamlingen er «alt lov». Det viktige er at det ikke skal være noe dyrt - og gaven må gjerne pakkes inn til det ugjenkjennelige.

Gavene fordeles utfra flaks med terninger - og her viser det seg raskt hvem som har «vinnerlykke»! 

Også i år samles vi i lokalene som går under navnet Thorvalds stuer, som altså ligger i kjelleren på Navet i Rakkestad sentrum. Dagen er tirsdag 17/12. Vi starter kl 18:30 - og vi holder gjerne på et par timer. 

Men for at vi skal vite omtrent hvor stor grøtkjelen må være i år - og hvor mye saft og kaffe vi trenger - må vi be om at alle som kommer melder seg på. Camilla tar i mot påmeldinger helt frem til den 11. desember, men det er kanskje like greit å gjøre det med en gang? 

Send en SMS til Camilla på 962 25 554 eller send en s-post til camilla.thornquist@hotmail.com


Vi gleder oss og håper å se mange av dere der!


Du kan lese hele invitasjonen HER.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.