Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Halloween på Haugstad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Okt 2017

Søndag 29. oktober inviterer RAKK unge og gamle medlemmer og deres venner til Halloween-markering på Haugstad. Så finn frem heksehabitten - eller prinsessekjolen - og meld deg på med en gang!


Våre flinke ungdomsrepresentanter står for arrangementet, og de har mye skummelt, morsomt og hyggelig på planen. Her blir det varme griller - så ta med grillmat - det blir refleksløype med skumle poster - så ta med lommelykt - det blir kaffe og kake - det holder vi! For de modige blir det kanskje også noe godteri - om man finner veien i mørket og greier utfordringene underveis da naturligvis...

Denne grusomme heksa hadde funnet seg godt til rette på Haugstad forrige gang vi hadde Halloween-fest. Montro om hun dukker opp i år også?

Det koster kr. 30 per person og vi møtes på Haugstad kl 18. Men vi tar et lite værforbehold - om det skulle bli VELDIG dårlig vær. Du kan se invitasjonen til arrangementet HER.

Ta også gjerne med en venn! Men husk å melde dere på - vi vil gjerne vite omtrent hvor mange som kommer - så send en sms til Margit på mobil 940 58 352. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.