Har du satt av helgen?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 27. Jul 2016

Helgen 27. og 28. august arrangerer RAKK sitt stevne for året på Haugstad. Som vanlig deler vi dagene, så sprangstevnet er på lørdag mens det er dressur på søndag. Invitasjonene ligger ute på Horsepro - du kan se invitasjonen til lørdagen her og søndagen her. Vi satser på en helg med flott vær og kjempegod stemning, i tillegg til mange flotte prestasjoner av både de mindre og de mer erfarne ryttere i begge grener.

Banen på Haugstad klar for dressurstevne.

For RAKKs egne ryttere spesielt vil vi minne om at klubbmesterskapet i henholdsvis sprang og dressur også skjer på dette stevnet. Klubbmesterskapet i sprang går på tvers av klassene 70 cm, 80 cm, 100 cm og 110 cm og klubbmesterskapet i dressur går på tvers av alle klassene (Lett C til MB). Ønsker du å delta i klubbmesterskapet er det viktig at du husker å melde dette også når du melder deg på stevnet - og om du starter i flere klasser må du gi beskjed (for eksempel i tekstfeltet) om hvilken klasse du vil skal være din klubbmesterskapsklasse.

Fjorårets klubbmestere i sprang.

Statuttene for klubbmesterskapet har blant annet regler om hvilke klasser du kan melde som klubbmesterskapsklasse i forhold til f.eks. tidligere oppnådd premiering, så sjekk statuttene før du melder deg på. Statuttene ligger som vedlegg til invitasjonen i Horsepro, eller du kan finne dem her på nettsiden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.