Ny bestillingsrunde av klær med klubb-logo

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Mai 2024

Har du lyst til vise frem hvilke klubb du representerer når du for eksempel deltar på treninger eller stevner? Om svaret på dette spørsmålet er ja - som vi jo håper det er - ja da er du kanskje interessert i å investere i en RAKK-jakke eller en flott mørkeblå pikéskjorte med RAKK-logo?

For ettersom det er en stund siden sist - og mange nye medlemmer har kommet til siden da - skal vi nemlig nå bestille opp nye klubbklær! 

   
Vi har fått til en avtale med AK- der vi kan bestille jakker og pikéskjorte med klubbens logo og navn på rytter. Klærne er marineblå med hvit brodering/trykk. Logo blir brodert på ryggen, mens navnet ditt vil stå foran på siden. 

Jakken er en softshelljakke, med avtagbar hette (se bildet). Alle plaggene er selvsagt i god kvalitet, og vil forhåpentligvis være til nytte og glede i mange år. Vi har et eksemplar av softshelljakka og en pikéskjorte dame i str. M som kan prøves, i tillegg til et par størrelser av boblevesten. Ellers oppfordrer vi til å bruke måletabellene. 

NBNB: Vi kjører en stor bestilling 15. mai. 

Klubben sponser 200 kr til hvert medlem. Klærne betales ved henting og støtte trekkes fra da.

Det vil bli mulig å bestille klær senere, men da direkte fra leverandør. For bestilling, ta kontakt med oss på facebook, på e-post post@rakk.no eller kontakt Maylinn Dramstad på 950 88 875.


Det vi skal bestille opp nå er:

1: pikéskjorte dame/herre med trykket logo bak - 290 kr

Se bilde HER (herre) og HER (dame)

2: boblevest med brodert logo bak og navn foran  -  940 kr

Se bilde HER.

3: softshellvest med brodert logo bak og navn foran -  800 kr

Se bilde HER.

4: softshelljakke m/avtagbar hette med brodert logo bak og navn foran  - 899 kr

Se bilde HER.

De oppgitt prisene er uten medlemsrabatten på 200kr. (Prisene på nettsiden er ikke nødvendigvis de samme som de du ser her - prisene her er med brodering og vi har dessuten fått litt avslag på noen plagg...)


HUSK: å skrive på hvilken størrelse og hvilket navn som skal broderes på. 

Logoen til Marker Sparebank vil trykkes på i etterkant grunnet endringer ila. 2024.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.