Årsmøte i Rakkestad Kjøre og Rideklubb blir onsdag 15. februar

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Jan 2017

Årsmøte i Rakkestad Kjøre- og Rideklubb avholdes onsdag 15. februar i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum, og vi håper riktig mange av klubbens medlemmer finner veien dit. I tillegg til de vanlige årsmøtesakene vil det bli sosialt samvær, enkel servering og markeringer.

Som vanlig er årsmøtets agenda preget av de faste årsmsøtesakene. Men i tillegg til valg, gjennomgang av regnskap for 2016 og budsjett for 2017 står blant annet en sak som gjelder endring i statutter for klubbmesterskap på sakslista denne gang.

Årsmøtet er et viktig møte for alle klubber, og vi håper både gamle og nye medlemmer har tid og anledning til å sette av et par timer denne kvelden. De som kommer vil naturligvis også ha mulighet til å være med å diskutere planene for klubbens aktiviteter i 2017. Styret har forslag til både tradisjonelle og nye aktiviteter, men vil gjerne ha synspunkter og flere forslag.

Frist for innsending av saker som ønskes tatt opp på årsmøtet er 1. februar. Saker kan sendes til leder i RAKK, Hanne Fosser (hanne.fosser@gmail.com). Saksdokumentene deles ut på møtet, men kan også fås tilsendt ved henvendelse til klubbens leder.

Vi håper å se mange medlemmer på årsmøtet!

Du finner invitasjonen til møtet med fullstending saksliste her: Innkalling årsmøte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.