En kjempehyggelig kveld i steinfjøset!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 26. Des 2016

Torsdag 17. desember var en hel del av RAKKs medlemmer samlet til grøtfest, pakkelek og hyggelig samvær i steinfjøset på Finnestad. Og i tillegg til det rent sosiale og hyggelige var det også et alvorlig punkt på agendaen - nemlig utdeling av dekken og diplom til årets klubbmestere.


Det ble en svært hyggelig kveld, og det var nok mange som virkelig kjente julestemningen komme denne kvelden. Det er svært koselig i steinfjøset med god fyr i ovnen og levende lys, og med god grøt og hyggelig samvær ble det høy stemning. Den ble naturligvis ikke mindre da Hanne satte i gang den svært populære pakkeleken. Med terninger som sirkulerer rundt bordet i høyt tempo er regelen slik at alle får slå en gang på hver runde, og hver sekser på en terning gir rett til å velge en pakke. Når alle pakkene er delt ut - ja da velger man pakker fra hverandre. Ettersom kun den som har hatt med pakken vet hva som skjuler seg under papiret, er det mye gjetting basert på vekt, form og størrelse. Men, det er slett ikke alltid det er så lett å gjette innholdet, det er det flere av årets deltagere som kan vitne om. Men pakke opp, det får man ikke før tiden er ute og da får man jo virkelig se hvem som har vinnerlykke, og hvem som ikke har…

Og mye moro er det naturligvis når pakkene åpnes, og viser seg å inneholde alt fra en nissesjokolade til et par oppvaskhansker, en kaffekanne eller et par oppvaskkluter.

Etter grøt og pakkelek var det tid for utdeling av dekken og diplom til årets klubbmestere i dressur og sprang. Disse ble kåret på høstens stevne, og vinnerne i år ble altså Emma Sofie Elverhøi i dressur og Maren Rieber Bakke i sprang. Vi gratulerer så mye!

Avslutningsvis vil vi takke alle klubbens medlemmer for innsats og engasjement i 2016, og ønske en fortsatt god jul. Vi ser frem til et spennende år med mye aktiviteter i 2017!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.