Siril kommer!!! Kommer du?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Okt 2016

Ja - RAKK arrangerer treningshelg med Siril Heljesen! Om det skulle være noen som ikke vet det så er altså Siril Helljesen en norsk dressurrytter på absolutt øverste nivå. Siril og hesten Dorina var blant annet kvalifisert for deltakelse i Sommer-OL 2012 som den eneste norske hestesportsutøveren. Noen av oss har dessuten hatt glede av å høre Siril tidligere og vet at hun også er en dyktig foredragsholder.


Siril Helljesen and Dorina. © 2011 Ken Braddick/dressage-news.com. Foto fra http://www.dressage-news.com/?p=13262


Alle detaljene er ikke på plass enda - men det som er sikkert og planlagt er at RAKK arrangerer treningshelg med Siril Heljesen i november. Vi har booket ridehuset på Folkenborg i Eidsberg lørdag 12. og søndag 13. november, og håper dette blir en flott og lærerik helg for mange av klubbens medlemmer. Her er det imidlertid nødvendig med bindende påmelding, og mer informasjon om den kostnad, mm finner du i invitasjonen.

Det vi har bedt Siril fokusere på er å gode treningstips om hvordan man best kan holde seg og hesten/ponnien i god form gjennom vinteren, slik at man er raskt klar når sesongen starter. Det vil bli både en teoriøkt og mulighet for individuelle ridetimer for de som ønsker det. Vi tenker dessuten å lage en hyggelig og sosial ramme om arrangementet, og håper derfor mange setter av helgen selv om de ikke selv skal delta på trening. Vi tror dessuten at man her kan lære mye bare ved å være tilstede.

Det blir imidlertid begrenset med ridetimer tilgjengelig, så her er det om å gjøre å bestemme seg raskt om man ønsker å være med. Klubben har fått økonomisk støtte gjennom idrettsrådet og gjennom kommunen til arrangementer og vil bruke noe av disse pengene på å sponse denne treningshelgen, men det blir likevel en kostnad for timene. Vi håper imidldertid flere vil bli begeistret for denne muligheten til å lære av en svært dyktig og erfaren rytter!

Så - sett av helgen 12. - 13. november. Dette blir garantert både lærerikt og hyggelig!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.