Mange gode plasseringer i dressur ØM/KM

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Okt 2016

Lørdag vat det lagkonkurranser og RAKK stilte med hele tre lag. Det var Sigrid Fosser Hansen og Marthe Elverhøi i ØM i LC og LB, Margit Lyngstad og Hege Rud Lunde i ØM LB og LC og Maren Rieber Bakke og Emma Elverhøi i KM i MB og LA.

RAKKs første ekvipasje med plassering ble Sigrid Fosser Hansen og Valentina. De oppnådde hele 64.600% noe som holdt til en syvende plass. Emma Elverhøi på Barock og Hege Rud Lunde fortsatte med gode resultater for RAKK. Emma fikk henholdsvis 62,963% i Lett A og Hege fikk 62,000% i Lett C. Det holdt til en 11. plass for Emma og en 14. plass for Hege. Margit og Mille var lørdagens siste ekvipasje på banen, og de gjorde også en flott runde. Resultatet ble til slutt 61.093%, noe som ga en åttende plass av de 26 startende.

Det var dessverre ingen av RAKKs lag som nådde helt opp i lagkonkurransene. I KM kom Maren og Emma på åttende plass. I ØM kom Hege og Margit på en flott femte plass, mens Sigrid og Marthe kom på tiende plass. Vi er kjempefornøyde med at vi stilte flere lag, og hadde en flott dag på Tune!

Hege og Dragon ØM 2016.jpg

Søndag var det individuelle konkurranser, og allerede tidlig på dagen fikk RAKK en ekvipasje på pallen! Hege Rud Lunde og Dragon tok andre plass i Lett C med hele 66,000%! Og i den individuelle ØM klassen gikk det også veldig bra for Margit og Mille. De startet i LB, og her ble det 3. plass og bronse til Margit og Mille.

Vi takker så mye for innsatsen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.