Klubbmestere 2016 er kåret

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 4. Sep 2016

RAKK har jo tradisjon for å arrangere klubbmesterskap i både sprang og dressur som en del av høststevnet. Så også i år. Lørdag ble det dermed kåret Klubbmester 2016 i sprang, og søndag ble det klart hvem som kan smykke seg med tittelen Klubbmester i dressur 2016.

Klubbmesterskapet arrangeres på tvers av klassene i både sparng og dressur, og ekvipasjen må under påmeldingen til stevnet angi hvilken klasse ekvipasjen vil skal være deres klubbmesterskapsklasse. I sprang var det ekvipasjer som hadde valgt fra 70 cm til 110cm som klubbmesterskapsklasse, så det ble en lang dag før resultatlisten kunne offentliggjøres. I sprang er det et krav i RAKK at det skal være feil og stil bedømming i klubbmesterskapet, så det gjelder med andre ord ikke bare å ri raskt og uten feil.

Maren Rieber Bakke og Amacello hoppet seg til klubbmesterskapstittelen i sprang 2016.


Og da dagens resultater var regnet ut ble det klart at vinneren og klubbmester i sprang 2016 ble Maren Rieber Bakke på Amacello. Ekvipasjen red feilfritt i sin klasse, som var 100cm, og oppnådde hele 71 stilpoeng. Vi gratulerer med en flott prestasjon. På en flott andre plass fulgte så Marthe Emilie Elverhøi på Candy Girl. Ekvipasjen startet i 70cm og oppnådde 63,5 stilpoeng på sin feilfrie runde i klassen. Tredje plass gikk til Marianne Ervik på Tonelly. Ekvipasjen fikk riktignok fire feil i klassen 100cm, men med hele 69,5 stilpoeng holdt dette likevel til plassering.

I søndagens dressurmesterskap var det også god spredning over klassene, men ekvipasjer fra Lett C til MB. Det endelige resultatet var derved ikke klart før poengene var fordelt i stevnets aller siste klasse. Men da var det klart, vinner og klubbmester i dressur 2016 ble Emma Sofie Elverhøi på Plassens Barock. Ekvipasjen hadde valgt Lett B som klubbmesterskapsklasse, og oppnådde hele 66,725%. På andre plass fulgte Marthe Emilie Elverhøi på Candy Girl som oppnådde 64,400% i Lett C, mens tredje plass gikk til Sigrid Fosser Hansen på Valentina. De oppnådde 63,200% i Lett C.


Vi gratulerer Klubbmesterne med flotte prestasjoner! Vi vil også benytte anledning til å takk Gjensidige Rakkestad som sponser klubben med flotte dekken til vinnerne, og Paul Messa as som sponset premiebordet med to veldig fristende fruktkurver! Tusen takk!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.