Dressur går bra også i regnvær!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 4. Sep 2016

Søndages dressurstevne fikk dessverre ikke like strålende vær som sprangstevnet på lørdag. Men det lot ikke til å hindre de som fant veien til Haugstad i å få en fin dag. Og det ble mange flotte prestasjoner å se.

De tre plasserte ekvipasjene i Lett C.

Dagen startet med Lett C der det var ni startende ekvipasjer og hele syv RAKK-ekvipasjer. Resultatene tilsier at det var mange godt gjennomførte program, og det var også i denne klassen vi fikk se den aller høyeste prosentsatsen. Renate Skar på Diesel oppnådde nemlig hele 70,800%. Ekvipasjen representerer Bærum rideklubb. To RAKK-ryttere sikret de neste plassene på resultatlisten; Marthe Emilie Elverhøi på Candy Girl ble beste RAKK ekvipasje med 64,400% på andre plass, mens Margit Fjeldbraaten Lyngstad på Pålands Mille Fleur kom på tredje plass med 64,000%.

I Lett B var det en RAKK-rytter som gikk helt til topps. Emma Sofie Elverhøi på Plassens Barock oppnådde også et veldig godt resultat; ekvipasjen fikk hele 65,417%. Også Margit Lyngstad på Plassens Mille Fleur gjorde en god innsats, og endte på femte plass med 59,583%.

Emma Sofie Elverhøi på Plassens Barock vant Lett B.

Heidi Iren Heyerdahl og Mjølner'n.

Det var dessverre bare tre startende i Lett A. Klassen ble vunnet av Heidi Iren Heyerdahl (EIDB) på Mjølner'n, mens Emma Sofie Elverhøi på Plassens Barock kom på tredje plass. Også i MB var det tre startende ekvipasjer, og her var det en RAKK-rytter som gikk helt til topps, nemlig Maren Rieber Bakke på Amacello.

Maren Rieber Bakke på Amacello vant MB.

Vi vil takke alle deltagere og alle som hjalp til og bidro til nok et hyggelig og vel gjennomført stevne. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra både teknisk personell og deltagere underveis, noe vi setter stor pris på.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.