​Det nærmer seg stevnehelg!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 21. Aug 2016

Helgen 27. og 28. august er det tid for RAKKs høststevne på Haugstad. Vi starter med sprang på lørdag og fortsetter med dressur på søndag - invitasjonene og mer informasjon finner du i Terminlisten i HorsePro. I tillegg til de vanlige klassene er det også klubbmesterskap i både sprang og dressur for RAKKs egne ryttere. Klubbmesterskapet går på tvers av klassene, men her er det er viktig å huske å melde hvilken klasse som er klubbmesterskapsklasse ved påmeldingen. Påmeldingsfristen er mandag 22. august kl. 23:59, og frist for negativ starterklæring er onsdag kl. 18:00.


Vi satser på godt vær og gleder oss til en flott stevnehelg! Om du ikke er sikker på hvor Haugstad er så vil det være skiltet innkjøring, men det er altså innkjøring fra fylkesvei 124 som går fra Rakkestad mot Strømsfoss / Aremark. Haugstad er merket med rød nål i kartet under.


For å gjøre alt klart til stevnet blir det dugnad på Haugstad torsdag fra kl 19:00. Vi håper mange medlemmer ha anledning til å komme en tur å hjelpe til.

Om du ikke stiller på stevnet men bare har lyst til å komme en tur for å se eller hilse på er det naturligvis fullt mulig. Her blir det hester og ponnier og aktiviteter mesteparten av dagen. Vi har ny tribune og åpen kiosk, så her er det fullt mulig å tilbringe litt hyggelig tid denne helgen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.