Kan RAKK stille lag i KM/ØM i år også?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 7. Aug 2016

I år arrangeres det følgende lagmesterskap i sprang og dressur:

  • 11. september arrangeres det KM LAG SPRANG på Mossemarka
  • 17. september arrangeres det KM/ØM LAG DRESSUR på Tune Ridesenter

KM Lag sprang arrangeres i klasse 1.10 med minimum 3 maksimum 4 ryttere på hvert lag. KM Lag dressur arrangeres i klasse LA og MB med minimum 2 maksimum 3 ryttere på hvert lag.

RAKKs lag - og en fornøyd lagleder - under ØM i dressur i Tune 2014.

ØM Lag dressur arrangeres i klasse LC og LB med min. 2 max. 3 ryttere pr. lag.

RAKK har selvfølgelig ønske om å kunne stille i lagmesterskap i år også, dersom vi har kvalifiserte og interesserte ryttere.

Ønsker du å delta på RAKK sitt lag i dressur eller sprang? Hvis JA sender dere en sms til Eva på 913 18198 så snart som mulig og senest innen 21.8. Der forteller du hvilket lagmesteskap du ønsker å delta i, slik at vi kan få notert interessen.

Klubben vil deretter vurdere hvilke kvalifikasjonskrav mesterskapene har beskrevet i sine statutter på de ulike lagkombinasjoner. Basert på ønsker og de resultater ekvipasjene har oppnådd denne sesongen vil vi så sette sammen våre lag.

Dette å sette sammen lag slik at hvert lag får riktig antall ekvipasjer i de ulike klassene er jo et lite puslespill som det ikke alltid er like enkelt å få til å gå opp. Vi kan derfor ikke love alle som ønsker plass på et lag, men vi skal gjøre så godt vi kan og oppfordrer uansett alle til å melde sin interesse til Eva så snart som mulig.

Uavehengig av dette lagmesterskapet oppfordrer vi naturligvis ALLE våre ryttere til å melde seg på i de individuelle klassene. Det gjør dere på vanlig måte via www.horsepro.no, men NB: sjekk statuttene før dere melder klasser.

Du finner invitasjonen til dressurstevnet HER og på denne siden finner du også lenke til statuttene. Invitasjonen til sprangstevnet er ikke lagt ut enda, så her gjelder det å følge med på HorsePro.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.