En skummelt hyggelig ettermiddag på Haugstad

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 31. Jan 2016

Det vanligvis så rolige og trygge Haugstad ble forrige søndag forandret til det reneste Bloksberg. Midt på ridebanen brant det bål og rundt bålet krydde det av hekser og spøkelser, skjeletter og den ene figuren mer skummel enn den andre. Selveste sjefsheksa hadde flyttet inn i sekretariatet, så der måtte man ha passord for å slippe inn. Om man turde da.


Søndag 1. november var Allehelgensdag, og RAKKs ungdomsgruppe hadde bestemt seg for at dette kunne markeres på Haugstad. Så de inviterte til Halloween-kveld, og det var ikke måte på hvor mange skumle figurer i mange forskjellige størrelser som fant veien dit! Men til tross for alle de skumle figurene ble det en riktig hyggelig ettermiddag. Spøkelser og hekser liker tydeligvis også grillede pølser og marshmallows!

I tillegg til grilling på bålpanner som altså for anledningen var plassert midt på ridebanen, var det utskjæring av gresskarlykter og refleksløype med innlagt ekle poster og en aldri så liten skattejakt. Gresskarlyktene ble kjempefine, og det virket som om alle fulgte refleksene gjennom skogen og frem til heksas hule. Heksa delte ut bokstaver til alle som hadde funnet frem til det rette passordet - og da alle sammen hadde puslet nøkkelordet fikk de se skattekartet.

Skatten ble raskt dratt frem fra sitt gjemmested under dommerboden - og den var som seg hør og bør på en slik dag spiselig - og det var nok til alle!

Vi håper og tror alle som fant veien til Haugstad koste seg og hadde en hyggelig ettermiddag - tusen takk til ungdomsrepresentantene som stod for arrangementet og alle som bidro til å gjøre det til en hyggelig kveld!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.