Velkommen til stevne!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 9. Jun 2024

Førstkommende helg er det nok en gang tid for stevne på Haugstad. Tradisjonen tro er det sprangstevne på lørdag og dressurstevne på søndag. Så har du lyst til å se hester og ryttere i aksjon på banen, er det bare å ta turen. Kiosken er selvsagt også åpen! 

Vi håper det blir bra vær, og gleder oss til å ønske ryttere, hester og ponnier fra hele fylket - og kanskje også noen fra nabofylkene - velkomne til Haugstad.

På lørdagen starter vi med de lavere hinderklassene, men høydene blir høyere og høyere etterhvert utover dagen. Søndag starter vi med de enklere klassene, men også her øker vanskelighetsgraden utover dagen.

Selve stevnet starter klokken 10 begge dager, men det vil være folk i sving i god tid før det. 

Vi er også selvsagt takknemlige for all hjelp vi kan få - så har du mulighet til å hjelpe til - litt av dagen eller hele - lørdag eller søndag - vil vi svært gjerne at du tar kontakt. Det er mange oppgaver og velge mellom - alt fra å hjelpe til på parkeringen, i kiosken eller på - så her er det mulig å finne oppgaver som passer for alle. Har du mulighet til å hjelpe til - send en sms til Maylinn (950 88 875). 


Håper vi sees!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.