Et hyggelig julegrøtmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 30. Des 2023

Onsdag 13. desember arrangerte RAKK sitt etterhvert ganske tradisjonsrike julegrøtmøte. Og programmet var som det pleier - "same procedure as last year" - må vite. Det var grøt, saft, pepperkaker og kaffe til de som ville ha det. Det var utdeling av premiedekken og diplom til klubbmestere og det var selvsagt den alltid like engasjerende pakkeleken.

Vi møttes i Thorvalds stuer i Navet, og kvelden startet rolig med grøt og saft og hyggelig prat rundt bordene. Alle ventet spent på at noen skulle presentere en mandel - og det kom! Heidi Skarpholt ble den heldige vinner av marsipangris 2023.

Etterhvert som alle var forsynte med grøt var det tid for utdeling av dekken og diplom til de to klubbmesterne; Thea Amalie Bjarnholt Yven som årets klubbmester i sprang og Magdalena Sendrowicz i 

dressur. 

Vi gratulerer!

Det siste punktet på agendaen var pakkeleken - og som vanlig ble stemningen høy! Også som vanlig ble pakkene ujamnt fordelt rundt bordet - og det gikk så absolutt ikke upåaktet hen. Men da alle pakkene var fordelt og perioden med stjeling av pakker begynte jamnet det seg da i hvert fall litt ut igjen. Terningene nærmest fløy lavt rundt bordet, men med ett var det slutt på musikken - signalet om at tiden var ute. Det betød også at alle pakker hadde landet hos sin eier og kunne pakkes opp.

Vi håper og tror alle hadde en hyggelig kveld - og at dette ble et hyggelig pusterom i førjulsstria.

Da gjenstår bare å ønske alle medlemmer, sponsorer og støttespillere et riktig godt nytt år!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.