RAKK inviterer til Julegrøt 13. desember

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 27. Nov 2023

Det er etterhvert blitt tradisjon at RAKK inviterer alle medlemmer til julegrøtmøte i desember. Og slike tradisjoner må vi jo holde på - så onsdag 13. desember håper vi riktig mange medlemmer setter av noen timer til et hyggelig pusterom i en travel førjulstid. 

Vi har booket Thorvalds stuer (kjelleren på Navet), serverer grøt og leker pakkelek. Ja også blir det markering av klubbmesterne 2023 og hyggelig samvær. Det er ingen behov for å pynte seg - om ikke du har en nisselue liggende eventuelt... men det er altså ikke noe krav! Vi starter klokken 19:00.

Men vi må vite omtrent hvor mange som kommer, så derfor ber vi om at dere gir beskjed om hvem og hvor mange til Maylinn (sms til 95 08 88 75) eller via messenger.

Ja og husk en liten (!!) pakke til pakkeleken da. For de som ikke er kjent med opplegget er det sånn at alle må ha med en pakke som legges i en felles samling. Det kan være aboslutt hva som helst - vi har tidligere år sett både oppvaskhansker og gryteskrubber, sjokolader og hestekalender. Men det skal ikke koste mer enn 30 kroner, og det skal være pakket inn og umerket. Pakkene sendes på vandring rundt bordet sammen med et sett med terninger - og stanser når terningene viser to like. Men så kan man bytte pakker... 

Kort sagt er det helt uforutsigbart både hvem som får pakker - og hva det er dem. Det eneste som er sikkert er at det pleier å bli høy stemning!


VELKOMMEN!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.