Et vellykket sits-kurs!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 27. Okt 2023

Det var en fornøyd gruppe deltagere - og også en fornøyd kursholder som tok farvel på søndag! Og vi i RAKK er veldig fornøyde med å ha etablert denne kontakten med Caroline, og å ha fått gjennomført dette kurset, sier Maylinn. Vi har jo tross alt fått støtte til dette av kommunen, fortsetter hun, og benytter samtidig anledningen til å takk for det!

Fredag var det teori på kurset til Caroline, og allerede her var det flere som fikk noen aha-opplevelser. Det viser seg jo at selv om enkelte av deltagere absolutt ikke er for nybegynnere å regne - så er det stadig mer å lære. Og alle var enige om at dette med sits er ubeskrivelig viktig for rytteren å tenke nøye om.Lørdag var det nok tid for enda flere aha-opplevelser. Her ble den nemlig den enkelte deltagers sits og plassering i egen sal målt etter alle kunstens regler. Og selv om Caroline syntes det var mye fint å se - var det også mange som fikk gode råd om ting de burde endre litt på. teste ut!"


Så på søndag var det tid for å få en gjennomgang av rytter og hest sammen - i aksjon. Og igjen var det flere som fikk tips om ting de  burde forsøke å endre - ting som Caroline med sitt svært øvede blikk kunne se at kunne føre til misforståelser eller uklar kommunikasjon mellom hest og rytter.


Og det var en uttalelse som egentlig gikk igjen gjennom alle tre dagene, nemlig "Dette gleder jeg meg til å teste ut!" 


Vi er som Maylinn uttalte også svært fornøyd med å ha fått til dette kurset med Caroline. Hun har dessuten sagt seg villig til å komme tilbake dersom det skulle være ønskelig - for eksempel for å følge opp noe av det som ble gjort i helgen - eller rett og slett for å ha noen timer med instruksjon dersom det skulle være aktuelt. Dette var en utrolig positiv opplevelse, sier Maylinn, og føler seg trygg på at hun har støtte av alle deltagerne i det. Selv skal hun hjem og jobbe med venstre skulder - og er svært spent på hvordan det vil få effekt.


Caroline var en svært engasjert, positiv og velvillig instruktør konkluderte Maylinn. Hun bor jo dessverre langt unna, men hun har lovet å forsøke å bistå også via Teams om det er behov for oppklarende spørsmål for eksempel i ettertid. Hun skal også tipse oss om hun er i nærheten avslutter Maylinn fornøyd.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.