RAKK har inngått samarbeid med Hesteadvokaten!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 12. Aug 2023

Dessverre kan det noen ganger oppstå problemer av ulik karakter når man har hest. Helse og skader er selvsagt et problemtema de fleste hesteeiere har et forhold til. Men av og til kan det også oppstå problemer som gir behov for juridisk bistand. For eksempel hender det at det kan oppstå uenighet ved kjøp og salg av hest. Da kan man få behov for kyndig bistand, noe som fort kan bli dyrt. Og det aller beste i en slik situasjon er jo om man finner noe som kan hjelpe som også kan noe om hest. Og det finnes!


For litt tid siden fikk RAKK tilbud om å samarbeide med et firma som har lang erfaring med problemstillinger knyttet til hest og hestehold. Dette var et så godt tilbud at styret vedtok å inngå et samarbeid med Hesteadvokaten v/ Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS! 

Dette betyr i praksis at du som medlem av Rakkestad kjøre- og rideklubb kan kontakte dem helt uforpliktende dersom du har en sak du trenger juridisk bistand i. Du vil også få 20 % rabatt på deres ordinære priser på advokatbistand. 

Hesteadvokaten er ledende innen bistand i tvistesaker i forbindelse med kjøp/salg av hest, samt andre hesterelaterte juridiske problemstillinger. Du kan lese mer om dem HER. De har også laget en presentasjon med vilkår og mer informasjon som du finner HER.


Vi håper selvsagt egentlig er et tilbud mange ikke vil få bruk for - men tenker at dette kan være til stor nytte dersom man skulle få slike behov!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.