RAKK har en Norgesmester!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 1. Aug 2023

Magdalena Sendrowicz og Svendsrud Marvin deltok nemlig i NM for fjordhest først i juli - og ekvipasjen gjorde det fantastisk bra! Dette var første gang Magdalena og Marvin deltok i NM, og de stilte til start både i sprang og dressur.

Magdalene og Marvin gjennomførte to feilfrie runder i 90 cm - og det holdt til seier! Det gikk nesten like bra i dressuren. I dressur skulle ekvipasjene først gjennom Lett A - mens finalen gikk i Middels B. Magdalena og Marvin vant liksågodt finalen i Middels B, mens i Lett A oppnådde de to prosent lavere enn vinneren. Det er sammenlagt resultat som teller, og Magdalena oppnådde 0,09 prosent mindre enn vinneren. 

Vi var nok litt spent begge to, forteller Magdalena. Det var jo en lang reise, og det er alltid litt ekstra å komme til et helt nytt sted og helt nye omgivelser. Men Marvin oppførte seg eksemplarisk, sier Magdalena. Og hun følte seg jo trygg på at Marvin kunne det han skulle kunne - med to seire på tre starter i Middels C tidligere i år. 

Som om ikke det var nok - ekvipasjen ble også tatt ut på det norske laget i sprang i nordisk mesterskap. Det gikk også veldig bra - laget sikret nemlig bronsen. Magdalena og Marvin startet også individuelt i dressur i nordisk - og red til svært høye prosenter. De hadde holdt til bronse, men dessverre ble ekvipasjen eliminert som følge av gammelt arrvev Marvin har i munnen. Det var ikke noe sår der da de reiste til nordisk - og de tre første dagene var det heller ikke noe problem i kontrollen. Men den fjerde dagen hadde det dessverre gått opp. Det var veldig synd, sier Magdalena, men skynder seg å legge til at hun er svært glad for at dyrevelferd tas så på alvor!


Vi kan ikke annet enn å gratulere Magdalena og Marvin så mye med de flotte resultatene! 


Og har du lyst til å se mer til denne flott ekvipasjen - da anbefaler vi å søke opp @svendsrudmarvin på Instagram.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.