Søndag 11. juni var det sprangstevne på Haugstad

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 9. Jul 2023

Også denne dagen opprant med strålende sol. Dagens to første klasser var henholdsvis showklasse 10cm og rekruttklasse 30cm, og dette var tydeligvis populært for her stilte det totalt 14 ekvipasjer til start!

Da rekruttene var vel gjennom banen og sløyfer utdelt ble hinderhøyden økt til 50cm. Klassen hadde ni startende ekvipasjer, og seks ekvipasjeer kom gjennom banen uten feil. I 60cm var det 20 startende ekvipasjer - og en av disse representerte RAKK - nemlig Thea Amallie Bjarnholt Yven og Watsons Girl. Thea Amalie var en av 18 ryttere som fullførte feilfritt.

Også 70cm hadde mange startende med 15 ekvipasjer, dog uten noen fra RAKK. Klassen ble vunnet av Henriette Bråthen og Fluffy Sunflower, Hermine Lie Nauff og Ørnholts Ronja og Elvira Marie Hanson og Info's Top Gun på henholdsvis 2. og 3. plass. Henriette Bråthen startet også i 80cm, men da med Pålands Elvira, og ekvipasjen vant klassen. På en flott andre plass fulgte RAKK-ekvipasjen Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest, mens Magdalena Katarzyna Sendrowicz og Svendsrud Marvin kom på fjerde plass.

90cm hadde bare fem startende ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Tilje Madelen Haugbro og Independent Queen, men Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest sikret andreplassen også i denne klassen. Den høyeste klassen på stevnet var 1m, og der var det kun tre startende ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Emilie Skaug-Bjoner og Mazzeltof from second life Z.

Også i sprang ble klubbmesterskapet arrangert på tvers av klassene, med Feil og Stil bedømmelse.

Thea Amalie og Watsons Girl oppnådde hele 78 poeng, og ble med det klubbmester for andre år på rad. Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad sikret sin tredje andreplass denne stevnedagen ved å også komme på andreplass i klubbmesterskapet. Bronsemedaljen gikk til Magdalena Katarzyna Sendrowicz og Svendsrud Marvin. Vi gratulerer!Alt i alt oppsummerte vi at dette ble en flott stevnehelg. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger, både fra startende og teknisk personell, og vil takke alle som var med på å sørge for at det ble slik.Vi vil også selvsagt ønske alle velkommen tilbake til Haugstad ved en senere anledning.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.