Dressurstevne på Haugstad lørdag 10. juni

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 7. Jul 2023

Helgen 10. og 11. juni arrangerte RAKK sitt årlige stevne på Haugstad. Tradisjonen tro var det dressur på lørdag og sprang på søndag. Det var også klubbmesterskap på tvers av klassene i både sprang og dressur, og dressurstevnet inngikk som et av stevnene i Østfold-cup i dressur.

Den første stevnedagen opprant med sol og pent vær, og det var mer bekymring om støv og behov for å vanne banen enn at det skulle bli for vått. Lørdagn startet med Lett D. Klassen hadde fire startende ekvipasjer - og to av disse var fra RAKK. Klassens suverene vinner ble imidlertid Henriette Strøm og Lacazette med hele 75.556%.


Begge RAKK-ekvipasjene oppnådde imidlertid også gode resultater; Maylinn Dramstad og Phantom S red til 67.556% og Selma Sofie Klipper og Polle Gullet red til 66.111%. Det holdt til henholdsvis andre og tredje plass i klassen.I Lett C hest var det 11 ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Anette Cathrin Johansen og Olympos Magnum (71.800%). På andre og tredje plass fulgte Solrun Johansen Høye og Stutteri B's Blackout of XLNZ (69.000%) og Henriette Strøm på Lacazette (67.000%). Lett C ponni hadde fire startende ekvipasjer. Klassen ble vunnet av Melissa Waaler Wernersen på Kyrre (68.400%) mens RAKK-ekvipasjen Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest kom på andre plass med 67.100%.

Både Lett B  og Lett A hadde seks startende ekvipasjer. Lett B ble vunnet av Solrun Johansen Høye og Stutteri B's Blackout of XLNZ med 65.182%, mens Nina Brekke Tvedt og Elle Anthony Barton vant Lett A med 68.333%

I Middels C var det bare tre startende ekvipasjer. Vinner av klassen ble Heidi Iren Heyerdahl og HH's Lucky One med 69.941%, mens RAKK-ekvipasjen Magdalena Katarzyna Sendrowicz og Svendsrud Marvin kom på tredje med 64.353%.

Magdalena ble også klubbmester i dressur. De øvrige plasserte i klubbmesterskapet ble

2. Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Ladyline Forest 

3. Maylinn Dramstad og Phantom S 

4. Selma Sofie Klipper og Polle Gullet


Vi gratulerer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.