Velkommen til årsmøte 16. februar!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 29. Jan 2023

RAKKs årsmøte finner sted 16. februar i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. Vi starter kl 18:00 og håper mange av klubbens medlemmer finner veien dit.

Som tidligere opplyst om her på klubbens nettside gjennomfører RAKK sitt årsmøte torsdag 16. februar. Møtet starter klokken 18:00, og på agendaen står vanlige årsmøtesakene som gjennomgang av årsberetning, økonomi og valg. Valgkomiteen er forøvrig i god gang med forberedelser, så vi tror vel at de også denne gang har en liste med gode forslag.

Foreløpig saksliste kan du se HER.

I tillegg til de vanlige sakene vil vi også ha litt servering (pizza) og vi håper å få på plass en interessant og faglig foredrag. Ja også vil vi gjerne høre litt om hva du som medlem ønsker av aktiviteter i klubbens regi i 2023 - så tenk gjerne litt om det! Vi vil også - tradisjonen tro - kåre vinnerne i Marker Sparebank stevnecup 2022.

Og NB - er det saker som skal meldes inn for behandling på årsmøtet er fristen for dette 2. februar. Slike saker sendes eventuelt som e-post til post@rakk.no. De endelige saksdokumetene er tilgjengelig etter denne fristen.


Håper å se deg der!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.