Hyggelig samling med høy stemning

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Des 2022

Onsdag 7. desember kunne RAKK igjen invitere til julegrøtmøte - tradisjonen tro. Vi hadde leid Thorvalds stuer i Liensgården, handlet mange kilo grøt, blandet flere liter gløgg og handlet marispangris, pepperkaker og rød saft. Så her mente vi alt skulle ligge til rette for en hyggelig kveld.

Og det ble det! Riktignok var det vel kanskje pakkeleken som virkelig fikk opp stemningen, det må vi innrømme. Grøten var god, gløggen likeså. Stemningen var hyggelig og praten gikk. Men da Maylinn forklarte reglene, pakkene ble lagt på bordet og terningene kastet, da steg energien.

Det var morsomt. To sett terninger føk fremover bordet, ble trillet og byttet hender. Av og til kom et jubelrop da terningene viste to like og noen kunne hente en pakke. Men så var det ikke flere pakker igjen midt på bordet - og da startet "stjælingen". For da kunne de som fikk to like "stjæle" den pakken de syntes så mest fristende ut fra de andre rundt bordet.

Og som så mange ganger før var det enkelte pakker som så veldig spennende ut. Men som så mange ganger før viste det seg at det ikke alltid er så enkelt å dømme en pakke bare ut fra utseendet...

Kort sagt - det var morsomt.

Men det var ikke bare grøt og pakkelek på programmet. Vi ønsket også å gi litt heder og ære til årets klubbmester i sprang; Thea Amalie Bjarnholt Yven. Denne unge men likevel erfarne rytteren som representerer klubben på mange stevner, og henter mange premier hjem til Rakkestad, ble nemlig også vinner av klubbmesterkskapet i sprang 2022. Hun fikk derfor overlevert et velfortjent klubbmesterskapsdekken og diplom fra RAKK-leder Maylinn.


Før vi ønsket hverandre en fortsatt god førjulstid.

Slik vi herved ønsker også alle medlemmer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.