Klubbmester i sprang 2022 er kåret!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Okt 2022

Tradisjonen tro arrangerte RAKK sitt klubbmesterskap i sprang under årets distriktsstevne. Nå var det dessverre flere RAKK-ekvipasjer som måtte melde avbud i år på grunn av skader, men med fem deltagere var det likevel nok til å kåre en klubbmester. Og med innmeldte klubbmesterskapsklasser fra 70 cm til 1 m ble det et spennende klubbmesterskap!


Men da alle klassene var ferdige og tallene regnet sammen var det ingen tvil - seieren gikk til den yngste deltageren - nemlig Thea Amalie Bjarnholdt Yven og My Irish Luck.


Thea Amalie startet i 70 cm, en klasse med hele 13 deltagere. Hun vant liksågodt klassen noe som ga henne hele 17 poeng - og det var det ingen andre som var i nærheten av. I år var det nemlig et litt nytt opplegg i klubbmesterskapet. I stedet for å arrangere det med feil og stil bedømming slik vi pleier, ble det i år nødvendig å bruke world cup tabellen. Den gir ekvipasjen poeng basert på plassering og antall deltagere i klassen - og seier i en klasse med mange startende teller jo da selvsagt mye! (Dette er forøvrig samme system vi bruker når vi regner sammen poeng i stevnecupen - om du vil vite mer om hvordan poengene fordeles finner du tabellen HER.)

Men det var da altså flere andre som også sikret seg poeng! På en flott andre plass kom Oscar Lorem Bærland og All Over. Tredje plass ble faktisk delt i år; Heidi Fledbraaten Lyngstad og Østerengs Ariel delte plassen med Camilla Furuhovde Næss og Aslak. 


Vi gratulerer så mye! 

...og ser frem til en hyggelig markering med utdeling av dekken og diplom litt nærmere jul - slik vi pleier.


Om du lurer på klubbmesterskap i dressur så var det dessverre ikke nok startende ekvipasjer til at det kunne gjennomføres i år. Vi satser imidlertid på å komme sterkere tilbake og kåre klubbmester også i dressur i 2023.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.