RAKK og Kretsmesterskap

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 8. Sep 2022

Vi stiller lag!!


For første gang på mange år stiller RAKK igjen lag i KM i dressur. Stevnet arrangeres på Kalnes førstkommende helg - og vi oppfordrer på det sterkeste medlemmer til å komme og se på!
Vi synes det er veldig morsomt at RAKK igjen stiller lag i KM - og håper dette er begynnelsen på en periode der vi er synlige også i lagkonkurransene på krets-nivå. Vi hadde et mål om å stille lag i sprang også. Det lyktes vi ikke med i år, men vi vil selvsagt fortsette å prøve. Nå er det imidlertid dressur som gjelder - lørdag førstkommende er stevnet i gang på Kalnes. Vi ønsker naturligvis våre deltagere en masse lykke til!.
Og - selv om vi ikke lyktes med å stille lag - var vi jo på ingen måte usynlige på kretsmesterskap i sprang av den grunn! KM sprang ble arrangert på Tune ridesenter første vi fikk faktisk en kretsmester, noe vi naturligvis er veldig kry av! Så takk og gratulerer til Thea Amalie Bjarnholt Yven som sammen med Watson´s Girl rett og slett gikk av med seieren i LC Ponni. Ekvipasjen gjennomførte to runder helt uten feil - og klarte dessuten å holde farten så høy at det holdt til seier i en tøff konkurranse!


Thea Amalie Bjarnholt Yven og Watson´s Girl.


En annen ekvipasje som gjorde det svært godt i KM sprang er Annie Marlene Johnsrud Johansen og SR Haslemere Clare. De fullførte også uten feil i klasse 90 cm - og sikret seg med det en kjempefin bronseplassering.


Så gratulerer en masse med disse flotte prestasjonene - og lykke til til de som deltar i dressuren til helgen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.