Sett av helgen 24. og 25. september!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Sep 2022

Du husker sikkert at vi utsatte stevnet vi egentlig hadde planlagt å arrangere i juni? Vel - vi utsatte til en helg i september - og nå nærmer den seg! Så vi håper du har merket den i kalenderen!

I juni var vi rett og slett ikke i stand til å få på plass kabalen med teknisk personell til alle roller. Nå tror vi at vi greier det, og at stevnet derfor kan gå av stabelen som planlagt i helgen 24. og 25. september. MEN - det er ikke bare teknisk personell vi er avhengige av for å kunne gjennomføre et slikt arrangement. Vi trenger hjelp i kiosk, på parkeringsplassen, på banen - ja kort sagt så trenger vi hjelp med mange ting og mange steder.

Derfor ber vi om at alle som kan hjelpe til litt eller mye - en dag eller begge dagene - eller kanskje bare litt i forkant - gir oss et hint om det. Det kan du gjøre ved å sende en sms til Maylinn (95 088 875) eller noen av oss andre i styret - du finner kontaktinfo her på nettsiden. Du kan selvsagt også sende en mail til post@rakk.no eller du kan sende en melding via Facebook.

Vi håper selvsagt mange ryttere tenker at de vil starte på Haugstad denne helgen, så vi virkelig får stevnefølelsen. Også håper vi riktig mange av klubbens egne ryttere tenker å starte denne dagen - det blir jo tross alt også klubbmesterskap!


Velkommen til stevnehelg på Haugstad!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.