Bli med i Marker Sparebank Poengcup 2022

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Feb 2022

RAKK har gjennom flere år hatt en viktig sponsor i Marker Sparebank. Noe av midlene vi får bruker vi på å arrangere Marker Sparebank poengcup. Målet er å stimulere RAKK-ryttere til å delta på stevner - for på den måten også å vise frem klubben på en positiv måte. Og som vinnerne av tidligere års poengcup-er helt sikkert kan bekrefte er det flotte premier å hente!

Vinneren får nemlig en gavesjekk på hele 3000 kroner, andre premie er 1500 kroner og tredjeplass får 1000 kroner. Dette er premier vi regner med kan komme godt med blant alle som har hest som hobby. Offentliggjøring av vinnerne og premieutdelingen foregår på klubbens årsmøte - så nyheten om hvem som vant cupen i 2021 ble formidlet tidligere i dag! Og etter at alle poengene for 2021 var regnet sammen ble pallen som bildet under viser. 

Gratulerer!

Men nå er det som kjent et nytt år - og derved nye muligheter! Derfor må vi på det sterkeste oppfordre alle til å melde seg på i poengcup 2022! Regelen er egentlig at ekvipasjen må være påmeldt før stevnene kan telles. Men vi er litt fleksible - og tenker at vi regner med stevner startet den måneden man melder seg på og betaler deltageravgiften (150 kroner per ekvipasje). Med andre ord, har du startet allerede i februar må du melde deg på og betale påmeldignsavgift i februar om de stevnene skal kunne telle med.


Melder deg på gjør du ved å:

1) sende navn på rytter og hest/ponni på e-post til: post@rakk.no

OG

2) betale 150 kroner til konto nr. 1050.16.03533 eller vipps108346


Reglene for hvordan poeng regnes ut finner du et annet sted på nettsiden (HER) - og det er lurt å se litt på dem om du tenker å delta. Det er nemlig ikke slik at det bare er plassering som betyr noe - også antall deltagere i klassen bestemmer hvor mange poeng man får. Dette regnes ut ved hjelp av en tabell som er tilgjengelig på samme sted. Det er også noen regler for klasser og hvordan man skal gå frem om man for eksempel må endre ekvipasjen. Dette står beskrevet på samme sted.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.