Innkalling til årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Jan 2022

Det er tid for årsmøte igjen! Klubbens vedtekter krever at dette er gjennomført innen utgangen av mars, men vi velger å legge det enda litt tidligere. Vi har funnet en dato midt i februar, og håper mange kan sette av litt tid denne kvelden.


Alle våre medlemmer er hjertelig velkommen på RAKKs årsmøte:  


Dato: Tirsdag 15. februar 2022 kl. 18.30

Sted: Digitalt (mer info kommer)Agenda med saksliste og frister for innmelding av saker m.m. kan du lese HER.


Med gjeldende restriksjoner knyttet til Covid-19 ser vi oss nødt til å arrangere årsmøtet digitalt. Vi vil finne en løsning som vi tror mange kjenner allerede, men nærmere årsmøtet vil vi også lenke til informasjon og forklaring av hvordan dette gjøres. I tillegg til de vanlige årsmøtesakene håper vi denne gang å få til et webinar om et interessant tema vi kan dele.


Vi håper mange setter av litt tid denne kvelden. Vi vil også gjerne ha synspunkter og innspill i forhold til hva klubbens medlemmer ønsker at vi skal fokusere på når det gjelder aktiviteter. VI setter jo av noen midler til aktiviteter hvert år - men hva bør vi prioritere å bruke dem på?  Vi har noen tanker og forslag, men håper og tror det er medlemmer også som vil komme med synspunkter og innspill. 


Og sist men ikke minst vil vi kåre vinner av cup-en vår 2021.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.