Ridehus til bruk for RAKKs medlemmer!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Jan 2022

Synes du det er litt trist å trene ute for tiden? Men du har kanskje samtidig veldig lyst til å være godt i gang når stevnesesongen starter for fullt? Eller du vil bare trene - kanskje i litt nye omgivelser? Har du en hest/ponni som ikke er vant til å være i et ridehus sammen med andre - og som kunne trenge å øve litt på det? 

Vi vet at mange av klubbens medlemmer ikke har tilgang på ridehus - så vi tenkte det kunne være et tilbud mange ville sette pris på!

RAKK har derfor fått til en avtale med Folkenborg Hestesenter om bruk av ridehuset der. Så annenhver onsdag fra klokken 19:00 - 21:00 har RAKKs medlemmer fri tilgang til ridehuset på Folkenborg! Kostnaden ved dette dekkes av klubben.

Du kan lese mer om Folkenborg hestesenter HER.  Ridehuset har en bane på 20x40 meter, i tillegg er det tribune, oppholdsrom med kjøkken og toaletter.

Det er jo litt begrensninger hvor mange som kan benytte seg av ridehuset samtidig. Vi tenker å begynne med seks ekvipasjer ad gangen som maks. Generelt tenker vi å praktisere prinsippet om "førstemann til mølla" - men at man melder seg på for én time ad gangen. Og påmeldingen gjør du ved å legge til en kommentar om at du/dere kommer på innlegget på RAKKs Facebook side.

Første onsdag vi hadde tilgang var allerede i dag (5. januar) - det betyr at de neste mulige datoene er:

  • 19. januar
  • 2. februar
  • 16. februar
  • 2. mars
  • 16. mars
  • 30. mars

Vi håper dette er et tilbud som vil være til glede for mange av klubbens medlemmer - uavhengig av nivå eller ambisjoner. Men husk at du må melde deg på!


PS: Vi regner med det er unødvendig å si at alle såklart må rydde etter seg, og generelt ta hensyn til hverandre!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.