Hold av siste helg i mars!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Jan 2022

RAKK har søkt om og fått litt penger til å bruke på aktiviteter for medlemmene - så dette er vi i full gang med å legge planer for. Og en aktivitet som allerede er på plass er treningshelg på Blixland! Vi håper riktig mange kan ha lyst til å være med på en slik samling - erfaringsmessig er dette både hyggelig og lærerikt!

Vi har booket helgen fredag 25. - søndag 27. mars - og selv om detaljer rundt opplegget ikke er helt på plass - er det om å gjøre å legge det i kalenderen! Planer for trening og aktiviteter vil naturligvis avhenge litt både av hvor mange vi blir og hva deltagerne er mest interessert i. På Blixland er det vel egentlig muligheter for alle typer trening!

Fra en tidligere samling: Trening på ridebanen ute på Blixland.


Foreløpig har vi lagt inn i planen hele fem ridetimer - med start fredag ettermiddag - det blir middag fredag - tre måltider lørdag og frokost og lunsj søndag. Her ligger med andre ord alt til rette for en kjempefin helg - med trening, hygge og god mat! 

Klubben sponser alle medlemmer med deler av kostnaden - fra aktivitetsmidlene. Akkurat hvor mye det vil koste per ekvipasje avhenger derved litt av hvor mange det blir. Vi ber derfor alle som er interessert i å være med å gi beskjed til Nina-Helen (SMS til 478 07 866), så kan vi regne litt nøyere på hva det vil koste for den enkelte.


Så sett av helgen! Mer informasjon kommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.