Bli med RAKK til Oslo Horse Show!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 6. Okt 2021

Oslo Horse Show arrangeres i Telenor Arena i oktober - og vi tenkte å invitere medlemmer til å reise dit sammen. Vi har gransket programmet og funnet ut at søndag 17. oktober er dagen vi velger. Søndag 17. oktober er det flere internasjonale sprangklasser fra 125 cm og helt opp til 160 cm, med morsom shettisgalopp som avveksling midt på dagen.Vi bestiller billetter samlet slik at vi fra Rakkestad kjøre og rideklubb kan sitte samlet som gruppe og få til den rimeligste inngangsbilletten (275 kr per pers). 


Vi tar i mot påmeldinger på vår Facebook side. Bindende påmelding gjøres ved å skrive kommentar merket med «Påmelding og navn på de som skal ha billetter» under  Facebook-innlegget om turen. Men du må melde deg på innen fredag 8. oktober kl. 14. Dersom påmeldingen gjelder barn på 11 år eller yngre må du spesifisere det.


Hver enkelt må selv sørge for å komme seg til Telenor Arena, men vi oppfordrer til samkjøring og at alle som skal kjøre og som har ledig plass, også melder fra om det også på Facebook.


Du finner mer detaljert informasjon om program m.m. på nettsiden: https://oslohorseshow.com/nb/program/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.