Marker sparebanks poengcup 2021

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Jun 2021

Nå ble det ikke noe stevne på Haugstad i juni, men det hindrer oss naturligvis ikke fra å arrangere vår etterhvert ganske tradisjonsrike poengcup! Vi ønsker jo at mange av klubbens medlemmer reiser på stevner, og representerer RAKK. Derfor arrangerer vi denne cup-en.Og nå er jo stevnesesongen i gang - og vi vet at medlemmer er ute og starter. Så hva er vel mer på sin plass da enn å minne medlemmene om poengcupen. Som tidligere vinnere helt sikkert kan bekrefte er det fine premier - og en flott påskjønnelse for de som reiser og starter på stevner. Og det er altså ikke bare slik at man må vinne alt man starter i for å kunne hevde seg i denne cup-en. Her gis det nemlig poeng også for deltagelse.


Så - om du tenker å starte noen stevner - eller mange stevner - bli med i poengcupen. Hestesport er jo dessuten uforutsigbart - så her er ingen plasseringer sikre før sesongen er slutt!


Om du lurer på hvordan du melder deg på? Vel det er ikke vanskelig! 

1. Betaling av deltageravgiften (150 kroner per ekvipasje) sendes på vipps - til RAKKs konto merket «stevne og startavgifter» (vippsnummer: 108526). 

2. så sender du en e-post til post@rakk.no med overskrift poengcup. I mailen skriver du navn på hest/ponni og rytter.

3. …samle poeng!


Men NB: om du ønsker at hele stevnesesongen (fra 1. april) skal telle med - må du reagere raskt - det vil si betale deltagelse og melde deg på i løpet av juni. (Regelen er vanligvis at ekvipasjen skal være påmeldt før første tellende stevne.)


Du kan lese invitasjonen med informasjon HER.

Men NB: Det kan også være lurt å ta en titt på statuttene - de finner du på nettsiden under menyen Statutter.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.