Hold av dagene!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Mai 2021

Det er vanskelig å planlegge om dagen. Den ene uken ser smitten ut til å gå ned og vi tenker at nå kan vi gjennomføre aktiviteter som vi pleier. Den neste uken er situasjonen helt annerledes. Dette får dessverre også betydning for våre planer.


I den sammenheng fattet styret en veldig vanskelig avgjørelse på forrige styremøte; Vi bestemte oss for å avlyse stevnet. Vi hadde jo fått stevnehelg 12. og 13. juni - noe vi i utgangspunktet var svært glade for. Men ettersom uker og måneder har gått - fortsatt med usikkerhet om hva som ville være mulig å gjennomføre - bestemte vi oss for at vi tør ikke annet enn å avlyse. Det er jo plutselig veldig kort tid igjen til 12. juni, og det ville være mye som skulle på plass. Det er mange regler å forholde seg til - og ikke alt vil være like enkelt å få til på Haugstad. Og det siste vi ønsker er å bli årsak til et smitteutbrudd.


Men når det er sagt - noe skal vi da få til likevel! Vi bestemte oss nemlig for å satse på å skape noe hyggelig, nyttig og forhåpentligvis lærerikt for våre medlemmer! Da tenker vi at vi blir et såpass begrenset antall at vi fint skal klare å forholde oss til alle regler - samtidig som vi kan tilpasse aktiviteten bedre til det medlemmene ønsker.


Derfor ber vi deg holde av to helger til RAKK-aktiviteter. Programmet er riktignok ikke helt på plass enda - men det blir treningsmuligheter, og det skal bli muligheter for å øve seg på «stevnefølelsen» (og håndtering  av stevnenervene) og det blir noen morsomme aktiviteter. Og vi satser på aktiviteter for alle nivåer - for de unge og for de litt eldre.


Derfor håper vi du kan sette av helgen 29. og 30. mai - for da blir det "vårsprett" på Haugstad. Og så helgen 12. og 13. juni - da blir det - riktignok ikke stevne - men annen aktivitet på Haugstad.


Mer informasjon kommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.