Det nye styret er i gang!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 11. Mar 2021

Styret i RAKK fikk flere nye medlemmer på årsmøtet. Så da det første styremøtet fant sted forrige uke, var den aller første oppgaven å konstituere det nye styret. Det foregikk i praksis i form av en rask presentasjonsrunde, etter at Heidi først hadde ønsket velkommen og takket alle styremedlemmene for at de stilte opp. Noen for første gang, mens andre har vært i rollen i mange år allerede.

En viktig oppgave for det nye styret er naturligvis å fordele en del av de faste og viktige oppgavene styret har. Og her hadde Heidi lagt til rette for en veldig grei prosess. Når det gjelder de av styremedlemmene som har hatt faste oppgaver skjer det ingen endringer. Heidi fortsetter som leder, Susann Bjarnholt Yven fortsetter som nestleder, Kristin Fladstad Heier holder orden på regnskap, Ole Fladstad fortsetter som materialforvalter og Wenche Dramstad fortsetter med ansvar for nettsiden. Videre vil Nina-Helen Martinsen få rollen som premieansvarlig, Heidi Skarpholt har ansvar for kiosken og Kristiane Joval vil få rollen som medlemskontakt. I tillegg er også enkelte roller i forbindelse med arrangementer fordelt, bl.a. har vi en stevnekomité. Vi har også to ungdomsrepresentanter. Margit Fjeldbråten Lyngstad fortsetter som ungdomsrepresentant ett år til, og hun fikk med seg Miriam Fladstad Heier som ny.

Og det nye styret har mye på planen for 2021. Vi håper bare inderlig at smittesituasjonen vil gjøre det mulig for oss å arrangere aktiviteter og stevner slik vi ønsker. Vi har fått tildelt helgen 12. og 13. juni for stevne - og planlegger tradisjonen tro både et vår- og et høstarrangement i tillegg. Vi vil gjennomføre poengcup som vi pleier, og vi har store ambisjoner om å klare å være tilstede med lag på enkelte mesterskap i 2021! Det er også planer for en oppgradering av banen på Haugstad som styret vil arbeide videre med, og det er planer for litt oppussing av kiosken. I tillegg har vi naturligvis ønske om å få til felles treninger.

Her håper vi med andre ord det blir mange muligheter for å treffes! Men er det noen som har ønsker om aktiviteter, ta kontakt!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.