Et vellykket (digitalt) årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Feb 2021

Torsdag 11. februar arrangerte RAKK sitt første digitale årsmøte. Og det må vi vel kunne si var annerledes - men tross alt vellykket. De fremmøtte fikk både høre om og delta på de vanlige årsmøtesakene - og et lite underholdsningselement med hestefaglig tilsnitt ble det også.


Som en følge av den stadig foranderlige smittesituasjonen bestemte styret at vi skulle legge opp til et digitalt årsmøte denne gang. Alternativet ville ellers være å planlegge et fysisk møte - og så risikere å møtte avlyse i siste liten - og de ønsket vi å unngå. Så selv om det var litt nervøs stemning knyttet til å gjennomføre årsmøtet på denne måten - og også litt usikkerhet rundt valg av plattform, og hvordan vi skulle invitere medlemmer osv. bestemte vi oss for å forsøke.Dato var satt - og plattform ble valgt - og jamen fikk vi det ikke til. Medlemmene fant veien (såvidt vi vet i hvert fall), og vi fikk gjennomgått årsberetning og regnskap som vi pleier. I korte trekk kunne leder Heidi fortelle om et år preget av korona, der aktiviteter ble planlagt - for så å bli avlyst. Men samtidig har vi da faktisk fått gjennomført både en del treninger og en samling. Regnskapet forteller om en klubb med god økonomi og god økonomistyring. Ja faktisk en så god økonomi at vi ser oss i stand til å budsjettere med et underskudd i 2021 - for å kunne satse litt på å oppgradere ridebanen på Haugstad.


Etter en presentasjon av budsjettet for 2021, fikk vi høre valgkomiteens innstilling til nye medlemmer i styret, og vi gjennomførte valget uten problemer. Det nye styret vil bli presentert i en egen sak så snart de har konstituert seg - og da vil naturligvis informasjon her på nettsiden bli oppdatert. Heidi takket av de som gikk ut av styret - med «overrekkelse» av gavekort på blomster denne gang - i stedet for blomster… Vi håper de blir til like stor glede!


Tradisjonen tro hadde vi også i år lagt opp til en liten faglig oppdatering på årsmøtet. To videoer var plukket ut - en om sprangsits og en om dressursits - og de så vi på «i fellesskap hver for oss». Deretter var det tid for kahoot - og her gjaldt å ha fulgt godt med, ha hukommelsen i orden og svare raskt. Det er selvsagt flotte premier til vinnerne; RAKK-krus deles ut med og uten innhold. Det var flere som klarte alle ti rette - men i kahoot er det altså både fart og rett svar som teller! Vinner av kahooten ble Familen på Støten - gratulerer - krus kommer.


Helt til slutt var det kåring av poengcup vinnere 2020. Det har jo vært et vanskelig år - med mange stevner som ble avlyst. Derfor står det egentlig enda mer respekt av årets soleklare vinner Ida Sjule med Little Berry som hadde sikret seg hele 89 poeng! Og jamen ble ikke flere i stallen i Os med opp på pallen; En flott andreplass gikk til Susanne Yven med Caruso (71 poeng), mens tredje plass gikk til Thea Amalie Yven og Watson's Girl (43 poeng). Vi gratulerer!


Alt i alt var det et godt gjennomført årsmøte. Takk til dere som fant veien, dere som går ut av styret og velkommen til dere som kommer inn. Vi håper på et aktivt og givende RAKK-år 2021 - der smitte og smittevern ikke blir like styrende for aktiviteter som i 2020.


Årsberetning, regnskap for 2020, budsjett for 2021 og det nye styret kommer straks et annet sted på denne siden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.