Det nærmer seg årsmøte!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 8. Feb 2021

Førstkommende torsdag gjennomfører RAKK sitt første digitale årsmøte. Vi har planlagt å bruke en løsning som kalles zoom, og målet er at dette skal bli så enkelt som mulig for alle å være med på. Zoom er et verktøy som gjør det mulig å arrangere et møte, der alle som klikker på lenken kan blir med i møtet. Man trenger ikke noe eget program utover en vanlig nettleser. Med andre ord - allt du trenger å gjøre for å bli med på årsmøtet er å klikke på lenken du finner i saken nedenfor.På agendaen for årsmøtet står de vanlige sakene. Det skal presenteres en årsberetning, et regnskap og et budsjett for 2021. Det skal også gjennomføres valg. Dersom det er interesse for det, har vi også tenkt å se på et webinar vi har funnet frem til - og det planlegger vi å følge opp med et liten kahoot - altså en quiz. Her blir det selvsagt mulighet til å vinne en flott premie! I tillegg blir det - tradisjonen tro - kåring av vinner i cup-en, og vi vil si litt om planene for 2021.


Vi håper mange setter av litt tid denne kvelden. Årsmøtet starter klokken 18:30 - og alt du trenger å gjøre for å bli med på møtet er å klikke på denne lenken:


https://nmbu.zoom.us/j/67107755355?pwd=NEx1MDhRWG5JdmQ2ZlIyeWE2L1ZRUT09


Når du klikker på lenken vil du få noen spørsmål; om du vil åpne zoom meetings (svar ja), hvordan du vil få lyden osv. Her er det sannsynligvis bare å velge det maskinen foreslår - så vil du ganske raskt komme inn i det digitale "møterommet".


Først i møtet vil vi si litt om hvordan vi håper dette skal fungere - og forsøke å svare på eventuelle spørsmål så langt vi kan.


Håper du setter av litt tid - så vi får et godt årsmøte selv om situasjonen er som den er.


Velkommen til årsmøte!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.