Bli med til Blixland 7. og 8. november!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 11. Okt 2020

RAKK har lenge hatt ønske om å få til en treningshelg på Blixland i Tomter, men av ulike grunner har dette vært vanskelig. Nå har vi imidlertid fått booket en helg - og da håper vi riktig mange medlemmer blir med! Her skal det ikke stå på hverken treningsmuligheter eller hyggelig samvær - og vi tenker dette blir en flott mulighet på en tid da det kan være litt guffent på utebanen...


To unge RAKK-ryttere fra en tidligere treningssamling på Blixland.


Helgen vi har bestilt er  altså 7. og 8. november - det er med andre ord ikke engang en måned til! Her er det derfor på høy tid å melde seg på - og begynne å glede seg… På Blixland tenker vi det blir mulighet for ulike former for trening; vi ser for oss at noen helst vil trene sprang, noen vil fokusere på dressur og kanskje også noen vil prøve seg på noen enkle feltrittshindre i ridehuset? Blixland har opplegg for alle muligheter. Det blir to timer lørdag og en time søndag, så man kan også kombinere.


Vi ser også for oss at det blir mu
lig å lage en rekruttgruppe med leide rideskolehester med time søndag - men det forutsetter at det er mange nok som melder seg på. OG rekruttene må ha med seg en voksen. Men både rekruttene og andre kan selvsagt også komme og se på om de vil både lørdag og søndag.Ivrige deltagere under forrige samling.

Pris for «full helg» -  som inkluderer overnatting lørdag - søndag pluss en lunsj og middag - blir 1100 kroner per deltager. RAKK sponser da hvert medlem med 1000 kroner! For rekruttene blir prisen 250 kroner per deltager (klubben sponser med 100 kr per deltager). De som overnatter må imidlertid selv ha med mat til frokost søndag.


Akkurat hva som blir programmet avhenger derfor av hvem som vil være med, men det som er sikkert er at dette blir et opphold med overnatting for både hest og rytter, mye god mat og mye hygge - samtidig som vi tenker smittevern selvfølgelig!

Fra middagen ved forrige RAKK-samling på Blixland.


Har du lyst til å være med?

 

Sett av helgen og gi beskjed til Heidi ved å sende en sms til 928 03 091 eller kontakt henne på Messenger! Er det noe du lurer på i forbindelse med helgen kan du også spørre Heidi.


PS: Ett lite forbehold må vi naturligvis ta - og det er knyttet til utviklingen i smitte… men vi håper og tror vi skal få til dette nå!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.