Velkommen til helg på Haugstad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 8. Jun 2020

Som beskrevet i et tidligere innlegg her på siden blir det ikke ridestevne på Haugstad førstkommende helg, slik vi opprinnelig hadde tenkt og planlagt for. Men vi måtte jo finne på noen alternative aktiviteter - og nå er planen klar! Vi håper derfor mange er interessert i å komme til Haugstad til helgen for å trene - på sprang eller dressur eller begge deler! Det blir muligheter for alle nivåer og vi skal gjøre det vi kan for å fremme «stevnefølelsen» - så håper vi dette kan være en god forberedelse til at årets stevnesesong forhåpentligvis snart starter for alvor.Vi vil naturligvis ta alle mulige hensyn i forhold til smittespredning. Vi har derfor lest oss opp på smitteverntiltak og regler for arrangementer slik det formidles på Folkehelseinstituttets nettsider. Helt konkret innebærer dette at;

  • Vi må ha oversikt over hvem som er til stede, for å kunne bistå ved en eventuell senere smitteoppsporing. 
  • Det er spesielt viktig å sikre at personer med symptomer ikke deltar!
  • Det må være mulig å holde avstand på minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand.
  • Vi må legge til rette for gode muligheter for god håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit. 

Dette skal vi gjøre vårt aller beste for å følge opp - og vi håper alle deltagere vil hjelpe med dette. Vi må samtidig oppfordre til at de som deltar helst ikke har med seg mer enn en person hver. 


Programmet for helgen er som følger;

Lørdag blir det banetrening med Kristin Tørmoen. Kristin Tørmoen har drevet med blant annet sprang og feltritt. Hun forteller at hun red mest feltritt selv da hun satset og hun var også med på landslaget. Kristin har en omfattende trenerutdanning og etterhvert lang erfaring både som aktiv rytter selv og som trener. Vi er veldig glade for at hun nå kommer til oss på Haugstad. På Haugstad vil vi bygge en bane som kan fungere på alle nivåer fra 10 cm til 110 cm - så her skal det være muligheter for alle! De som melder seg på vil få beskjed fredag kveld om når de kan møte på lørdag.


Søndag blir det mulighet for enten å ri program eller bare ha treningstime for Iselill Karlsen. Iselill er godt kjent for mange RAKK-ryttere. Hun holder til vanlig til i Askim, der hun fungerer som daglig leder og hovedinstruktør hos Askim rideklubb. Iselill har dømt på mange RAKK-stevner og hatt mange treninger for oss tidligere. Hun har garantert gode og nyttige tilbakemeldinger å gi til ryttere på alle nivåer. Vi setter opp railen så det skal bli som på et vanlig stevne. MEN vil du ri program er det viktig at du selv tar med en utskrift av det programmet du vil ri.


Antallet vi har plass til på hver dag er jo naturligvis begrenset - så her gjelder prinsippet om først til mølla. Og selv om vi tillater oss å gi førsteprioritet til RAKK-ekvipasjer - er det også mulighet for andre å melde seg på! 


Priser:


RAKK-medlemmerIkke-medlemmer
Banetrening med Kristin (per klasse)150 kroner per ekvipasje250 kroner per ekvipasje
Programridning / time med Iselill (alene)350 kroner per ekvipasje450 kroner per ekvipasje
Programridning / time med Iselill (to sammen)150 kroner per ekvipasje250 kroner per ekvipasje


Påmelding gjøres slik;

For banetrening med Kristin - send mail til Heidi (heidifly@start.no) senest torsdag - fortell gjerne hvilke klasser du vil ri.

For programidning (eller time) med Iselill - send mail til Camilla (camilla.thornquist@hotmail.com) - senest torsdag.Vi vil ha et enkelt tilbud i kiosken, og satser på å selge brus, is, kaffe og kanskje noe mer. Vi tar i mot betaling via vipps - vi har ikke bankterminal.


Velkommen til Haugstad!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.